Maaltijdservice Olst-Wijhe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Olst-Wijhe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Olst-Wijhe? Via deze pagina ontdekt u eenvoudig diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,60 per persoon. Smullen van Doperwtensoep en Snijbonen met een kipfilet? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdservice in Olst-Wijhe hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteOlst-Wijhe
Netnummer0570 (+31570)
Postcode8131
PrijsindicatieVanaf €5,59
Maaltijd suggestieGepaneerde kipstukjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Olst-Wijhe

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Olst-Wijhe. U kunt denken aan belangrijke leveranciers als Maaltijdservice.nl of Smakelijk Thuys. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij allerlei leveranciers en zorginstellingen. Iedere partij biedt een eigen menu en bestelvoorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er speciale voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Olst-Wijhe? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Olst-Wijhe. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. In dat geval koop men snel nuttige boodschappen zoals salades en huzarensalade. Normaliter zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Olst-Wijhe

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Olst-Wijhe? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende soorten maaltijden die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Op deze pagina bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Salland cateringSpoorstraat 18131 SJWijhe
Eetkamer ‘Hier is ut’Schamhartstraat 58121 CMOlst
ZGR StevenskampStevenskamp 18111 ARHeeten
ZGR Grand caféMeester Gorisstraat 38151 AGLemelerveld
Catering de HaanHandelsweg 11-A8152 BNLemelerveld
Catering By ErwinMölnhoek 28152 CZLemelerveld
Keurslager HorstBrinklaan 78161 CWEpe
QualicateraarHammerstraat 10 F8161 PHEpe
BuurtzorgWillem Tellstraat 178162 ETEpe
SPAR TessemakerDorpsstraat 88167 NLOene
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Olst-Wijhe voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng is er al voor €4,75.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Donkey Kicks Chicken is beschikbaar vanaf €6,65.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Kimchi jjigae, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Pistache ijs als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Olst-Wijhe. Aanvullende info treft u op www.olst-wijhe.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Olst-Wijhe
 • (Regio) nummer: 0570 (+31570)
 • Hoofdpostcode: 8131
 • Populaire wijk: Olst

Maaltijd voorbeelden

 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Appelcompote met vanille
 • Erwtensoep met rookworst
 • Kibbeling met kruidendip
 • Nasi Indisch rundvlees

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Olst-Wijhe aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type seniorenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De menu’s worden standaard tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen of Reepjes kalkoenvlees in saus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan thuishulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Olst-Wijhe. De voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Olst, Wijhe, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel, Herxen.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een partij waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Olst-Wijhe maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.olst-wijhe.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8121, 8130, 8131).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente