Maaltijdservice Wesepe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wesepe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wesepe? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl vindt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,70 per gerecht. Aanschuiven voor Pasta Venetia of Wild Crunches? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Wesepe smult u weer van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOverijssel
GemeenteOlst-Wijhe
Netnummer0570 (+31570)
Postcode8124
PrijsindicatieVanaf €6,6
Maaltijd suggestieChampignonsoep met rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Wesepe

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Wesepe. Bijvoorbeeld grote bedrijven als Van Smaak en HelloFresh. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verschillende instellingen en restaurants. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Geholpen door deze website kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals bijv. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Wesepe? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wesepe. Perfect voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven voorzien in een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier koop u gelijk nuttige boodschappen zoals karnemelk en melk. In de regel gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wesepe

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wesepe? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die mogelijk passen bij uw wensen en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Shoarma met zuurkool of Penne pesto, kip, groene groenten. Verderop ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop heerlijke maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Eetkamer ‘Hier is ut’Schamhartstraat 58121 CMOlst
ZGR StevenskampStevenskamp 18111 ARHeeten
ZGR De NoaberLandrechtweg 28103 RBRaalte
Salland cateringSpoorstraat 18131 SJWijhe
ZGR Grand caféMeester Gorisstraat 38151 AGLemelerveld
Catering de HaanHandelsweg 11-A8152 BNLemelerveld
Catering By ErwinMölnhoek 28152 CZLemelerveld
Keurslager HorstBrinklaan 78161 CWEpe
QualicateraarHammerstraat 10 F8161 PHEpe
BuurtzorgWillem Tellstraat 178162 ETEpe
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wesepe voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. het bedrijf, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kruudmoes met gortepap vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Andijvie stamppot met een gehaktbal kunt u al bestellen vanaf €5,95.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Fasolada, een gezonde salade en voor de volledigheid een Yoghurt als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Olst-Wijhe. Aanvullende info kunt u vinden op www.olst-wijhe.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Feiten

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Olst-Wijhe
 • Regionummer: 0570 (+31570)
 • Centrale postcode: 8124
 • Populaire wijk: Olst

Voorbeelden van maaltijden

 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Omelet in saus
 • Oosterse zalm
 • Savooiekool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Wesepe regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste aanbieders stunten met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Vaak kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De magnetronmaaltijden worden veelal bezorgd middels een regionale bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en Paëlla. Op die manier zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u deze besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is essentieel. Diverse ouderen of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Het gaat om hulp bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Wesepe. Uw subsidie kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Olst, Wijhe, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel, Herxen.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Wesepe maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.olst-wijhe.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8121, 8124).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan