Maaltijdservice Heerde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heerde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Heerde? Via deze pagina vindt u gemakkelijk verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,25 p.p. Smullen van Champignonsoep met rundvlees of Procureurlapje met groenten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Heerde smult u weer van smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteHeerde
Netnummer0578 (+31578)
Postcode8181
PrijsindicatieVanaf €5,56
Maaltijd suggestieKibbeling met kruidendip

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Heerde

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Heerde. Bijvoorbeeld interessante aanbieders als Diepvriesman of Jumbo. Maar ook in de buurt zien we tal van organisaties en zorginstellingen. Iedere aanbieder hanteert een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met bepaalde wensen als glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Heerde? Geen probleem! Opvallend veel thuismaaltijden voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heerde. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste bedrijven hanteren ook een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier bestelt men gelijk praktische of verse producten als thee of cola. Normaliter gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heerde

Hebt u interesse in complete diepvriesmaaltijd in Heerde? Of heeft u liever vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende type aanbieders die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stoofpotje peer, rundvlees en puree en Zalm in dillesaus. Hieronder vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig vers bereidde maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Lees ook verder over: Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Brinkhoven – BrinkerhoekBrinkhoven 18181 DBHeerde
BuurtzorgMolenstraat 158171 CEVaassen
Keurslager KroonDorpsstraat 798171 BNVaassen
FeesthapjeBonenburgerlaan 288181 HGHeerde
Het FruithuisDorpsstraat 238181 HLHeerde
Keurslager uit de BoschDorpsstraat 208181 HRHeerde
Tafeltje Dekje VHDVosbergerweg 298181 JKHeerde
Slagerij NooteboomZuppeldseweg 88181 NHHeerde
Maaltijdservice Gewoon LekkerSprengenweg 328181 NNHeerde
Oude KeukenZwartekolk 108191 TKWapenveld
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heerde voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Veloutésoep, iets te drinken en om het compleet te maken Aardbeien mousse om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Heerde. Meer daarover treft u op www.heerde.nl. Of klik door voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Heerde
 • Netnummer: 0578 (+31578)
 • Postcode: 8181
 • Veel gezochte wijk: Heerde

Maaltijden tips

 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Linzensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Heerde aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en kies er een. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele verstrekkers hanteren een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dat via de telefoon, via een menulijst, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kippenvlees in kerriesaus of Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. We hebben het over ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Heerde. De beschikbare subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Heerde, Wapenveld.
 • Korting op thuismaaltijden van een service waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Heerde maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.heerde.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8180, 8181).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente