Maaltijdservice Zuidveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zuidveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Zuidveen? Aan de hand van deze website bekijkt u probleemloos verschillende services die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,10 per maaltijd. Aanschuiven voor Runderhachee met rode kool of Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Zuidveen profiteert u van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Netnummer0521 (+31521)
Postcode8343
PrijsindicatieVanaf €5,04
Maaltijd suggestieVarkenslapjes in jus

Aanbeidingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
Koelverse
Vriesvers
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
Koelverse
Vriesvers
6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2021

Senioren maaltijdservice in Zuidveen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Zuidveen. We hebben het over populaire leveranciers als Freasy en PLUS. Maar ook op regionaal niveau zijn er uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke optie onderscheidt zich door een “eigen” productaanbod en voorwaarden. D.m.v. onze tool kan u daarom de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Moeite met kiezen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Zuidveen? Dat is niet erg! Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zuidveen. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor krijgt men gelijk nuttige boodschappen zoals kaas extra belegen blaarkop en oude kaas. Meestal gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zuidveen

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Zuidveen? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw wensen en mogelijke diëten. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix of Erwtensoep met rookworst. Verderop ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig verse maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast contract. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR HofGelderingen 128341 PXSteenwijkerwold
BuurtzorgNieuwe Onnastraat 168331 MBSteenwijk
Het Pakhuys CateringDolderweg 27 G8331 LLSteenwijk
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Zuidveen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus vindt u vaak al vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kabeljauw in kruidensaus is er al vanaf €7,4.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pindasoep, extra groenten en een toetje als Crêpe suzette na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Steenwijkerland. Overige informatie kan u lezen op www.steenwijkerland.nl. Op deze website leest u ook meer over Lactosevrije maaltijden.

Feiten

Tips voor maaltijden

 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Macaronischotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zuidveen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor soort ouderenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat via de telefoon, via een menulijst, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in oktober 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart van zo’n 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of Tomatensoep met prei vg. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2021) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Zuidveen. De ontvangen voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Zuidveen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.steenwijkerland.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 8343).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan