Maaltijdservice Witte Paarden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Witte Paarden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Witte Paarden? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u eenvoudig verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,70 per persoon. Ouderwets genieten van Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm of Boerenkool, rundergehakt? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Witte Paarden hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Netnummer0521 (+31521)
Postcode8335
PrijsindicatieVanaf €4,97
Maaltijd suggestieRibkarbonade in jus

Aanbeidingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
Koelverse
Vriesvers
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
Koelverse
Vriesvers
6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2021

Senioren maaltijdservice in Witte Paarden

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Witte Paarden. Denk aan interessante leveranciers als Freasy en De Familiebox. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende instellingen en wijkrestaurants. Iedere aanbieder levert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u daarom de organisaties op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Witte Paarden? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Witte Paarden. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheideneservices bieden ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt u zonder moeite de supermarktartikelen als margarine of sinaasappels. Vaak kosteloos afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Witte Paarden

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Witte Paarden? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei soorten maaltijden die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u extra voordelig gezonde maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgNieuwe Onnastraat 168331 MBSteenwijk
Het Pakhuys CateringDolderweg 27 G8331 LLSteenwijk
Zorggroep Oude en Nieuwe LandMeester Z. ter Steghestraat 98331 KGSteenwijk
SPAR HofGelderingen 128341 PXSteenwijkerwold
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Witte Paarden voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is beschikbaar vanaf €4,1.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Gepaneerde kipstukjes kunt u al bestellen vanaf €7,45.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Bloemkoolsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Boerenjongens mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Steenwijkerland. Praktische info kan u lezen op www.steenwijkerland.nl. Lees ook verder over Dieetmaaltijden.

Cijfers en feiten

Tips voor maaltijden

 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Burpee Chicken

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Witte Paarden regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd matcht met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele dienstverleners hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gelijk nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in oktober 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met gemiddeld 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten en Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Hierdoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Witte Paarden. De voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Witte Paarden maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.steenwijkerland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 8335).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan