Maaltijdservice Tuk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tuk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Tuk? Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaalt u moeiteloos verschillende bedrijven in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of magnetronmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,95 per persoon. Genieten van Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Tuk geniet u van complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Netnummer0521 (+31521)
Postcode8334
PrijsindicatieVanaf €4,96
Maaltijd suggestieGehaktballen in uienjus

Aanbeidingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
Koelverse
Vriesvers
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
Koelverse
Vriesvers
6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2021

Senioren maaltijdservice in Tuk

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Tuk. Neem bijv. populaire partijen als Vers aan tafel en/of Bofrost. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van instellingen en verswinkels. Elke partij biedt zijn eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze tool kan u daarom de organisaties probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Tuk? Er is een oplossing! Steeds meer kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tuk. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappenservice voor bejaarden. Zodoende krijgt u gelijk de boodschappen zoals vegan gehakt en schouderham. In de regel gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tuk

Gaat uw interesse uit naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Tuk? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop opwarmmaaltijden die mogelijk matchen met uw voorkeuren en voedingsadvies. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Spinazie à la crème met champignons. Op deze pagina ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u extra voordelig verse maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Lees ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgNieuwe Onnastraat 168331 MBSteenwijk
Het Pakhuys CateringDolderweg 27 G8331 LLSteenwijk
Zorggroep Oude en Nieuwe LandMeester Z. ter Steghestraat 98331 KGSteenwijk
SPAR HofGelderingen 128341 PXSteenwijkerwold
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tuk voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Snijbonen met een kipfilet wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Een pizza hawai kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €7.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Koude vruchtensoep, extra groenten en een toetje als Irish coffee om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Steenwijkerland. Meer informatie is beschikbaar op www.steenwijkerland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Proefpakket.

Feiten

Maaltijden suggesties

 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Gestoofde prei

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tuk aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in oktober 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst of Gehaktballen in uienjus. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Tuk. De ontvangen voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een partij waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Tuk maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.steenwijkerland.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8334).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan