Maaltijdservice De Bult

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Bult voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in De Bult? Met behulp van deze pagina ontdekt u snel en simpel verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,30 per maal. Genieten van Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes of Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in De Bult beschikt u over gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Netnummer0521 (+31521)
Postcode8346
PrijsindicatieVanaf €5,07
Maaltijd suggestieVarkenslapje in champignonsaus

Aanbeidingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
Koelverse
Vriesvers
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
Koelverse
Vriesvers
6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2021

Senioren maaltijdservice in De Bult

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in De Bult. Denk dan aan grote partijen als Thuisgekookt.nl of Buitendijk maaltijden. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verschillende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf onderscheidt zich door een “eigen” aanbod en voorwaarden. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de services rustig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in De Bult? Dat is niet erg! Legio bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Bult. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Meerdere organisaties voorzien in een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. In dat geval haalt u eenvoudig praktische of verse producten als afbakbroodjes en vlokken. Gewoonlijk kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in De Bult

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in De Bult? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat menu’s die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst en Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Onderstaand tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen abonnement. Bekijk ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR HofGelderingen 128341 PXSteenwijkerwold
BuurtzorgNieuwe Onnastraat 168331 MBSteenwijk
Het Pakhuys CateringDolderweg 27 G8331 LLSteenwijk
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Bult voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot spinazie a la creme vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tomatensoep met balletjes bestelt u vanaf €4.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €5,9.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Aspergesoep, een stukje fruit en iets fris zoals Tiramisu mousse om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Steenwijkerland. Praktische info treft u op www.steenwijkerland.nl. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesmaaltijden.

Stats & Facts

Tips voor maaltijden

 • Witlof ovenschotel
 • Rundvlees in saus
 • Zalm in dillesaus
 • Gewokte spinazie
 • Kip in roomsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in De Bult aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste services geven een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Vaak kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De magnetronmaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een lokale leverancier in oktober 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Burpee Chicken en Aardappelpannenkoeken. Hierdoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2021) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening De Bult. Zo’n tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje De Bult maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.steenwijkerland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 8346).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan