Maaltijdservice Kampen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kampen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kampen? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl ontdekt u gemakkelijk verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,50 per keer. Genieten van Kersenpannenkoek of Bloemkool cordonbleu schotel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Kampen smult u weer van uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieOverijssel
GemeenteKampen
Netnummer038 (+3138)
Postcode8261
PrijsindicatieVanaf €5,57
Maaltijd suggestieWitlofschotel met ham

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Kampen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Kampen. Neem grote bezorgers als Vers aan tafel of Jumbo. Ook in deze plaats zelf zijn er allerlei initiatieven en verswinkels. Iedere service biedt z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daardoor de aanbieders gemakkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Spelen er specifieke wensen zoals onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Kampen? Dat is niet erg! Een groot aantal thuismaaltijden voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kampen. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse services hanteren ook een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende haalt u gelijk de boodschappen zoals gebraden gehakt en frisdrank. Vaak zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kampen

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Kampen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die mogelijk rijmen met uw wensen en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kip kerrie ananas met risotto of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Onderstaand bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Lees ook verder over: Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij NorgOudestraat 2128261 CAKampen
Coloriet – De RegenboogDe Regenboog 1008254 ABDronten
Tafeltje Dekje De MeerpaalDe Rede 808251 EXDronten
IJsselheem – MargarethaBurgwal 458261 EPKampen
Leger des Heils Korps KampenBoven Nieuwstraat 338261 HAKampen
IJsselheem – De AmandelboomWederiklaan 28265 DCKampen
IJsselheem – Restaurant de VijverhofVijverhof 198265 GJKampen
IJsselheem – Restaurant MyosotisEngelenbergplantsoen 38266 ABKampen
IJsselheem – MaarlenhofSlenkstaat 148271 TBIJsselmuiden
Restaurant de OaseKerkplein 38276AMZalk
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kampen voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd heeft te maken met zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Zuurkool met appel bestelt u vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Hete Bliksem met een speklapje kan je kopen vanaf €4,75.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten wordt al bezorgd vanaf €6,45.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Okrosjka, een extra salade en een toetje als Vanille ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Kampen. Meer details treft u op www.kampen.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Kampen
 • (Net) nummer: 038 (+3138)
 • Postcode: 8261
 • Lokale wijk: Kampen

Suggesties van maaltijden

 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Ertwensoep met rookworst
 • Koninginnesoep met kip

Plekken in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Kampen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor type maaltijdservice klopt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden in de regel geleverd aan huis door een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkenslapjes in jus en Wisselmenu Aspergesoep met zalm. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse senioren of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. Denk aan ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Kampen. De ontvangen regeling kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Kampen, IJsselmuiden, Zalk, Wilsum, Grafhorst, Kamperveen, ‘s-Heerenhoek, Verspreide huizen.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een leverancier waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Kampen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.kampen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 8260, 8261, 8262, 8263, 8264, 8265, 8266, 8267, 8278).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente