Maaltijdservice Urk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Urk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Urk? Door gebruik te maken van onze tool doorzoekt u gemakkelijk verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,90 p.p. Flink uitpakken met Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree of Heldere vermicellisoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Urk profiteert u van uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFlevoland
GemeenteUrk
Netnummer0527 (+31527)
Postcode8321
PrijsindicatieVanaf €5,13
Maaltijd suggestieProcureurlapje met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Urk

We zien meer en meer maaltijdservices in Urk. Neem grote organisaties als Van Marle of Gooise Tafel. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor prima aanbieders en wijkrestaurants. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgdiensten gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u dieetwensen zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Urk? Er is een oplossing! Legio maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Urk. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders voorzien in een premium boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als afbak croissants naturel of geitenkaas. In algemene zin kosteloos afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Urk

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Urk? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een groot aantal type aanbieders die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Forel met venkel. Op deze pagina tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt u heel voordelig verse maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BrouwerDe Hofstee 48321 HGUrk
Keurslager PeesBreestraat 25b8316 ANMarknesse
SPAR Ten NapelGraaf Florislaan 348312 AXCreil
Talma – HavenAnkerplaats 28321 RTUrk
Talma – Het DokVlechttuinen 18322 BAUrk
Slagerij BrouwerRansuil 558322 CPUrk
De HerbergKerkstraat 18325 BHVollenhove
BuurtzorgDe Weyert 408325 EMVollenhove
Keurslager MulderWeemstraat 618331 JASteenwijk
Zorggroep Oude en Nieuwe LandMeester Z. ter Steghestraat 98331 KGSteenwijk
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Urk voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes is beschikbaar vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lasagna bolognese kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten wordt al bezorgd vanaf €6,9.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Witte tomatensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Hangop om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Urk. Overige informatie is beschikbaar op www.urk.nl. Of klik door voor meer informatie over Maaltijdservice.

Gegevens

 • Provincie: Flevoland
 • Gemeente: Urk
 • Netnummer: 0527 (+31527)
 • Postcodegebied: 8321
 • Lokale wijk: Urk

Maaltijden suggesties

 • Lekkerbekje
 • Snijbonen
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Pannekoeken met een gebakken ei

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Urk aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor type seniorenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een lokale leverancier in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met grofweg 30 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen of Doperwtensoep. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Urk. De ontvangen voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Urk.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een leverancier waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Urk maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.urk.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8320, 8321, 8322).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan