Maaltijdservice Noordoostpolder

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noordoostpolder voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Noordoostpolder? Aan de hand van deze website vindt u moeiteloos verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Nu al voor €3,85 per maal. Aanschuiven voor Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst en Nasi goreng speciaal, kip in satésaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Noordoostpolder hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFlevoland
GemeenteNoordoostpolder
Netnummer0527 (+31527)
Postcode8302
PrijsindicatieVanaf €5,12
Maaltijd suggestieVarkenshaasje in pepersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Noordoostpolder

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Noordoostpolder. Neem bijv. belangrijke maaltijdbezorgers als Thuisgekookt.nl of Ekonoom. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene organisaties en restaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze tool kan u de firma’s rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Noordoostpolder? Dat is niet erg! Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noordoostpolder. Ideaal voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse aanbieders hebben ook een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als magere kwark of handzeep. Meestal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Noordoostpolder

Hebt u interesse in gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Noordoostpolder? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Zalm in dillesaus of Spinazie à la crème met champignons. Onderstaand tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager HarzevoortLange Nering 108302 ECEmmeloord
IJsselheem – De MeenteDorus Rijkersstraat 28281 DGGenemuiden
Keurslager van de WegKlaas Fuitestraat 328281 BZGenemuiden
Stichting Zorggroep Oude en Nieuwe LandSaturnusstraat 18303 CNEmmeloord
Catering & Zorg de PrinsenhofBedrijfsweg 328304 AZEmmeloord
SPAR HoefnagelBaan 46-488307 AWEns
SPAR van SlootenRing 868308 ANNagele
SPAR Ten NapelGraaf Florislaan 348312 AXCreil
Keurslager PeesBreestraat 25b8316 ANMarknesse
Keurslager BrouwerDe Hofstee 48321 HGUrk
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Noordoostpolder voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt af van onderdelen als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Pompoensoep met vermicelli is er al vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kipfilet in piri piri saus kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kip in zoetzure saus bestelt u vanaf €6,55.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Groentesoep, extra groenten en een dessert als Watergruwel als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Noordoostpolder. Aanvullende info kunt u vinden op www.noordoostpolder.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Kant en klaar maaltijden.

Belangrijke info

Maaltijd ideeën

 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Gebonden kerrie-champignonsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Noordoostpolder aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en geef de voorkeur door. Let met name op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire verstrekkers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden veelal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 maaltijden. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Gepaneerde kipschnitzel en Reepjes varkensvlees in jus. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden meestal door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij gerechten maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Noordoostpolder. De subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Noordoostpolder maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.noordoostpolder.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 8309).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente