Maaltijdservice Slijkenburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Slijkenburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Slijkenburg? Aan de hand van onze tool vindt u gemakkelijk verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,15 per persoon. Genieten van Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin of Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Slijkenburg smult u weer van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
Netnummer0527 (+31527)
Postcode8489
PrijsindicatieVanaf €6
Maaltijd suggestieKipfilet in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Slijkenburg

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Slijkenburg. Denk aan populaire bezorgers als Royal Foods of Buitendijk maaltijden. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verschillende partijen en speciale eetpunten. Elk bedrijf levert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze vergelijker kan u daarom de bezorgers overzichtelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er speciale voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Slijkenburg? Dat is niet erg! Best veel kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Slijkenburg. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval koop men probleemloos verse of handige boodschappen als desem meergranen en vegan gehakt. In de regel zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Slijkenburg

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van heerlijke diepvriesmaaltijd in Slijkenburg? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene soorten maaltijden die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Forel met venkel of Pannekoeken met een gebakken ei. Verderop ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs complete maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Slijkenburg voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot koolraap met appel is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Rode bieten met een speklap en jus kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,15.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom kha kai, extra groenten en iets fris zoals Spekkoek als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Weststellingwerf. Praktische info bekijkt u op www.weststellingwerf.nl. Of klik door voor meer informatie over Proefpakket.

Informatie

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Weststellingwerf
 • (Regio) nummer: 0527 (+31527)
 • Centrale postcode: 8489
 • Veel gezochte wijk: Wolvega

Voorbeelden van maaltijden

 • Nasi Indisch rundvlees
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vispotje in botersaus
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Indisch gehaktbrood

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Slijkenburg aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het assortiment, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met goede services.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. Het eten wordt in de regel geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Speklapjes met jus en preistamppot of Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan assistentie bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Slijkenburg. De beschikbare voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerd eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Slijkenburg maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.weststellingwerf.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8489).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan