Maaltijdservice Jubbega

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jubbega voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Jubbega? Middels onze vergelijker bekijkt u supersnel verschillende services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,15 per maaltijd. Genieten van Gepaneerde kalkoenschnitzel of Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Jubbega profiteert u van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0516 (+31516)
Postcode8411
PrijsindicatieVanaf €5,46
Maaltijd suggestieGepaneerde Alaska-koolvis

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Jubbega

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Jubbega. Neem interessante services als Freasy en Albert Heijn. Maar ook op regionaal niveau zien we verscheidene leveranciers en wijkrestaurants. Iedere optie wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er maaltijdvoorkeuren als bijv. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Jubbega? Ook dan bent u welkom! Nogal wat kant-en-klaar maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jubbega. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse bedrijven bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hiermee bestelt men eenvoudig broodnodige boodschappen als tofu naturel of sandwich spread. Vaak zonder bezorgkosten op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Jubbega

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in Jubbega? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei type aanbieders die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes of Zalm in dillesaus. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jubbega voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Chili con carne, gehakt, rijst kunt u al bestellen vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Spinazie à la crème met champignons kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,15.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Courgettesoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Yoghurtijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Heerenveen. Meer details kunt u teruglezen op www.heerenveen.nl. Bekijk ook meer informatie over Albert Heijn.

Feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • (Regio) nummer: 0516 (+31516)
 • Hoofdpostcode: 8411
 • Veel gezochte wijk: Heerenveen

Voorbeelden van maaltijden

 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Rundvlees in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Jubbega aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor thuismaaltijd past bij uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker geleverd door een regionale bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni en Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes. Hiermee krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Jubbega. De beschikbare voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een partij waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Jubbega maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.heerenveen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8410, 8411).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan