Maaltijdservice Hoornsterzwaag

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoornsterzwaag voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hoornsterzwaag? D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl treft u snel en simpel verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,30 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pompoensoep of Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Hoornsterzwaag geniet u van heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0516 (+31516)
Postcode8412
PrijsindicatieVanaf €5,47
Maaltijd suggestieJonge kabeljauw in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Hoornsterzwaag

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Hoornsterzwaag. We hebben het over populaire maaltijdbezorgers als Meat&Meals en PLUS. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verschillende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke optie levert een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Door middel van onze vergelijker kan u de aanbieders eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Hoornsterzwaag? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoornsterzwaag. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee haalt u zonder moeite belangrijke boodschappen als muesli of beschuit. Normaliter gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hoornsterzwaag

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Hoornsterzwaag? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene menu’s die mogelijk passen bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Shoarma met zuurkool en Rode bieten met een speklap en jus. Op deze pagina treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs uitstekende maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoornsterzwaag voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Linzensoep met bleekselderij is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Spaghetti, tonijn, kappertjes is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli kan je kopen vanaf €5,5.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Rundvleessoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Irish Coffee mousse om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Heerenveen. Overige informatie bekijkt u op www.heerenveen.nl. Lees ook verder over Jumbo.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • (Regio) nummer: 0516 (+31516)
 • Hoofdpostcode: 8412
 • Lokale wijk: Heerenveen

Maaltijden tips

 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Champignon omelet

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hoornsterzwaag bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor bezorgmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste leveranciers geven een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor senioren worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 15 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsPenne carbonara of Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Hoornsterzwaag. De ontvangen subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Hoornsterzwaag maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.heerenveen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8412).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan