Maaltijdservice Bontebok

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bontebok voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bontebok? Met behulp van deze website achterhaalt u gemakkelijk verschillende bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,40 per gerecht. Genieten van Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes en Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Bontebok profiteert u van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8415
PrijsindicatieVanaf €5,5
Maaltijd suggestieStamppot boerenkool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Bontebok

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de buurt van Bontebok. Denk aan grote leveranciers als Uitgekookt en Coop. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij wordt bestempeld door een heel eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij Seniorenmaaltijd.nl kan u de services probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket. Heeft u voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Bontebok? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bontebok. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel organisaties beschikken over een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee koop men snel de supermarktartikelen als broodbeleg en dranken. In algemene zin gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bontebok

Bent u specifiek op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bontebok? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Rode bieten met een speklap en jus of Stamppot spinazie a la creme. Op deze pagina ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig gezonde maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bontebok voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt af van o.a. het bedrijf, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Zalm in dillesaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Een pizza hawai is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoen in witlofschotel met kaassaus is er al vanaf €5,65.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Bosintang, iets te drinken en een dessert als Boerenjongens mousse om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Heerenveen. Meer hierover kan u lezen op www.heerenveen.nl. Of klik door voor meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Regionummer: 0513 (+31513)
 • Hoofdpostcode: 8415
 • Lokale wijk: Heerenveen

Tips voor maaltijden

 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Broccoli kaassaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Bontebok bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en selecteer er een. Let goed op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de website. De menu’s worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Pannenkoeken met spek of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Hierdoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij gerechten maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel senioren of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. Het gaat om ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Bontebok. Deze tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een partij waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Bontebok maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.heerenveen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8415).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan