Maaltijdservice Nieuwehorne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwehorne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwehorne? Middels www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u overzichtelijk verschillende services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,40 per persoon. Aanschuiven voor Schnitzel mexico schotel en Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijdservice in Nieuwehorne beschikt u over vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8414
PrijsindicatieVanaf €5,49
Maaltijd suggestieVier-groentenstamppot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Nieuwehorne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Nieuwehorne. Denk dan aan grote bedrijven als Diepvriesman of Chef Martin. Ook in de gemeente zelf zien we allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Elke partij biedt z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze pagina kunt u de bedrijven op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Nieuwehorne? Er kan meer dan u denkt! Veel maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwehorne. Vaak toegepast door bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Zo haalt u eenvoudig broodnodige boodschappen als krentenbrood of sandwich spread. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuwehorne

Bent u op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Nieuwehorne? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gericht op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit velerlei type aanbieders die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden voedingspatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Een pizza hawai of Stamppot spruitjes met chorizo. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwehorne voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Klapstuk met hutspot kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Asperge beenham schotel vindt u vaak al vanaf €4,1.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kaaskroketjes bestelt u vanaf €7,1.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Gazpacho, een extra salade en voor de volledigheid een Pap als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Heerenveen. Meer informatie kan u lezen op www.heerenveen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Dieetmaaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Regionummer: 0513 (+31513)
 • Postcode: 8414
 • Populaire wijk: Heerenveen

Maaltijden suggesties

 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Zalm in dillesaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nieuwehorne regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele dienstverleners stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 15 gerechten. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 90+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Wokgroenten of Kippensoep. Hiermee zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Nieuwehorne. Een regeling heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een leverancier waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Nieuwehorne maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.heerenveen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 8414).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan