Maaltijdservice Oudehorne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudehorne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Oudehorne? Dankzij seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u gemakkelijk verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,95 per maal. Aan tafel voor Raapstelen stamppot met beenham en Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Oudehorne profiteert u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0513 (+31513)
Postcode8414
PrijsindicatieVanaf €5,48
Maaltijd suggestieVispotje in botersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2023

Senioren maaltijdservice in Oudehorne

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Oudehorne. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Apetito en Picnic. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij allerlei instellingen en speciale eetpunten. Elke leverancier heeft weer z’n eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van dieetwensen als o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Oudehorne? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudehorne. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers hebben ook een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt men probleemloos belangrijke boodschappen als dranken of schouderham. Veelal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oudehorne

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van smaakvolle diepvriesmaaltijd in Oudehorne? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eventuele dieet. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Ertwensoep met rookworst of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Onderstaand ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. Bekijk ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudehorne voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Glutenvrije spaghetti met courgette en kip is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen bestelt u vanaf €5,2.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Nasi goreng bestelt u vanaf €6,65.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Burgersoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Berlinerbol om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Heerenveen. Meer details kunt u teruglezen op www.heerenveen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Proefpakket.

Feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Regionummer: 0513 (+31513)
 • Postcode: 8414
 • Wijk: Heerenveen

Maaltijden suggesties

 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Verse fruitsalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oudehorne regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden veelal geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel en Braadworst in barbecuesaus. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse senioren of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het betreft een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Oudehorne. De beschikbare tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Oudehorne maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.heerenveen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 8413, 8414).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan