Maaltijdservice Akkrum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Akkrum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Akkrum? Dankzij onze tool ontdekt u moeiteloos verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,00 per persoon. Aanschuiven voor Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem en Doperwtensoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Akkrum geniet u van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0566 (+31566)
Postcode8491
PrijsindicatieVanaf €6,01
Maaltijd suggestieZalmfilet in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Akkrum

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Akkrum. Denk dan aan grote leveranciers als Uitgekookt of Etume. Ook in de gemeente zelf zien we allerlei organisaties en speciale eetpunten. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door z’n eigen productaanbod en voorwaarden. Geholpen door deze pagina kunt u de firma’s gemakkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel dan eerst een proefpakket. Is er sprake van bepaalde wensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Akkrum? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Akkrum. Een goede vervanger voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Meestal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hebben ook een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u snel verse of handige boodschappen als broodbeleg of halfvolle yoghurt. In de regel kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Akkrum

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Akkrum? Of zoekt u de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel opties die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Forel met venkel. Op deze pagina bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Akkrum voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van elementen als de leverancier, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Visschotel met wortel en gebakken aardappel wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is verkrijgbaar vanaf €4,15.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Witlofschotel met ham en kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €6,75.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Phở, extra groenten en iets fris zoals Crêpe suzette als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Heerenveen. Meer hierover kunt u vinden op www.heerenveen.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Dieetmaaltijden.

Informatie

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Netnummer: 0566 (+31566)
 • Postcode: 8491
 • Populaire wijk: Heerenveen

Maaltijd ideeën

 • Kick Through Spaghetti
 • Rundergehaktbal in jus
 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Spinazie a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Akkrum aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en geef de voorkeur door. Check vooral het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u wekelijks nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De gerechten worden veelal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Runderbouillon. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Denk aan steun bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Akkrum. De beschikbare tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Akkrum maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.heerenveen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 8490, 8491).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan