Maaltijdservice Aldeboarn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aldeboarn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Aldeboarn? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl vindt u moeiteloos verschillende leveranciers in uw regio. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,25 per maal. Ouderwets genieten van Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen of Varkensprocureur in jus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Aldeboarn krijgt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFriesland
GemeenteHeerenveen
Netnummer0566 (+31566)
Postcode8495
PrijsindicatieVanaf €6,03
Maaltijd suggestieKip in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Aldeboarn

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Aldeboarn. Denk aan erkende services als Van Smaak en Budget meals. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van aanbieders en restaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de firma’s gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Aldeboarn? Dat is niet erg! Legio maaltijden aan huis voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aldeboarn. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven voorzien in een extra boodschappenservice voor bejaarden. Zodoende bestelt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals vuilniszakken of druiven. Vaak kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Aldeboarn

Bent u op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Aldeboarn? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot rode kool met hachee of Rode bieten met een speklap en jus. Op deze pagina bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden met lekker veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een vast contract. Lees ook verder over: Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
BuurtzorgS. Hepkemalaan 20 228521 DHSint Nicolaasga
Centrum DoniahiemStationsstraat 18521 JTSint Nicolaasga
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aldeboarn voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stamppot koolraap met appel is er al voor €4,55.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Koolvis, broccoli, kruidenpuree bestelt u vanaf €6,5.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Broccolisoep, een extra salade en een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Heerenveen. Praktische info leest u op www.heerenveen.nl. Lees ook verder over Koolhydraatarme maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Heerenveen
 • Regionummer: 0566 (+31566)
 • Hoofdpostcode: 8495
 • Lokale wijk: Heerenveen

Suggesties van maaltijden

 • Heldere vermicellisoep
 • Vissticks met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden mosterdsoep
 • Kip Andorra schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Aldeboarn bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijdservices stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree en Macaronischotel bolognese. Op die manier krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt het fundament van uw energie en levenslust. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Aldeboarn. De subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Heerenveen, Noord-Heerenveen, Hoornsterzwaag, Jubbega, Oranjewoud, Skarsterlân, Boarnsterhim.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een service waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Aldeboarn maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.heerenveen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 8495).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan