Maaltijdservice Goëngahuizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Goëngahuizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Goëngahuizen? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u eenvoudig diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,70 p.p. Genieten van Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem en Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Goëngahuizen krijgt u smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
Netnummer0566 (+31566)
Postcode8497
PrijsindicatieVanaf €6,04
Maaltijd suggestieRundvlees in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Goëngahuizen

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Goëngahuizen. Denk dan aan grote organisaties als Kantenklaarmaaltijden.nl en Coop. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verschillende aanbieders en slagerijen. Iedere partij hanteert zijn eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Goëngahuizen? Dat is niet erg! Opvallend veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Goëngahuizen. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneservices hanteren ook een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende haalt men eenvoudig praktische of verse producten als honing en oude kaas. Meestal kosteloos afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Goëngahuizen

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Goëngahuizen? Of prefereert u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei maaltijdservices die mogelijk rijmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Couscous, kip, mergueze worst. Onderstaand tonen wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs de lekkerste maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Sint TheresiaProfessor Titus Brandsmaweg 628501 GCJoure
Spar: eet smakelijk FrieslandStinsewei 38513 CVOuwsterhaule
BuurtzorgS. Hepkemalaan 20 228521 DHSint Nicolaasga
Centrum DoniahiemStationsstraat 18521 JTSint Nicolaasga
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Goëngahuizen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spitskool met kaas is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Varkensfilet in jus met koolraap bestelt u vanaf €4,6.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten bestelt u vanaf €6,15.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Veloutésoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Croquembouche om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Smallingerland. Overige informatie leest u op www.smallingerland.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Stats & Facts

Suggesties van maaltijden

 • Gebonden rundvleessoep
 • Visburger met groenten
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden tomatensoep
 • Jumping Jack Salmon

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Goëngahuizen regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor categorie bezorgmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire leveranciers bieden een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u elke dag opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De maaltijden worden meestal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 25 menu’s. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGele rijst of Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u deze besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Goëngahuizen. De ontvangen subsidie kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Drachten, Overig Smallingerland.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Goëngahuizen maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.smallingerland.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8497).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan