Maaltijdservice Erp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Erp? Via www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,10 per maaltijd. Genieten van Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes en Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Erp ontvangt u ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMeierijstad
Netnummer0413 (+31413)
Postcode5469
PrijsindicatieVanaf €6,63
Maaltijd suggestieHutspot met hachee

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Erp

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de omgeving van Erp. We hebben het over interessante services als Van Marle of Vers Voor Thuis. Maar ook op regionaal niveau zien we prima instellingen en slagerijen. Iedere organisatie wordt bestempeld door een “eigen” aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze vergelijker kan u daarom de bezorgers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er specifieke wensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Erp? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erp. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers bieden ook een extra boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor bestelt men snel belangrijke boodschappen als frisdrank en appelsap. In de regel gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Erp

Gaat uw interesse uit naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Erp? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn relatief veel seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensen en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Op seniorenmaaltijd.nl treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u zeer goedkoop complete maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
Zorggroep – BekkershuisDeken Baekersstraat 835482 JDSchijndel
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
Keurslager AntonisMeiveld 855501 KDVeldhoven
SPAR WalterKruisstraat 35502 JAVeldhoven
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erp voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip kerrie ananas met risotto is er al voor €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kruudmoes met gortepap vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes is beschikbaar vanaf €5,6.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Vlaflip om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Meierijstad. Meer informatie leest u op www.meierijstad.nl. Op deze website leest u ook meer over Van Smaak.

Belangrijke info

Voorbeelden van maaltijden

 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Reepjes kippenvlees in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Erp aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. De warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Het gaat om assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Erp. De voorziening biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer West, Centrum, Oost, Wijbosch, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant, Olland, Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Erp, Keldonk, Boerdonk.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Erp maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.meierijstad.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5469).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan