Maaltijdservice Mill

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mill voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mill? Door middel van seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u moeiteloos verschillende bezorgdiensten in de buurt. Warm geleverd, of een magnetronmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,15 per maal. Genieten van Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen en Pasta kip madras? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Mill ontvangt u heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMill en Sint Hubert
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5451
PrijsindicatieVanaf €6,58
Maaltijd suggestieStamppot boerenkool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Mill

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Mill. We hebben het over grote aanbieders als Maaltijdservice.nl of Etume. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende instellingen en wijkrestaurants. Elke optie levert z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Heeft u bepaalde voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Mill? Geen probleem! Veel maaltijden aan huis voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mill. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste services hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor senioren. Hiermee haalt u snel verse of handige boodschappen als krentenbrood en hopjesvla. Dikwijls gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Mill

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Mill? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat mogelijkheden die mogelijk matchen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Rode bieten met een speklap en jus of Stamppot spitskool met kaas. Verderop vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
Zorggroep – BekkershuisDeken Baekersstraat 835482 JDSchijndel
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mill voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook is er al voor €5,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot knolselderij met rucola vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie wordt al bezorgd vanaf €6,25.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Venkelsoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Pêche melba om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Mill en Sint Hubert. Aanvullende info kan u lezen op www.gemeente-mill.nl. Lees ook verder over Mealhero.

Informatie

Suggesties van maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Gehaktballetjes in uienjus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Mill regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote services hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men probleemloos nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De magnetronmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 20 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel. Hierdoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Denk aan steun bij koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Mill. Een voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Mill maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.gemeente-mill.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 5450, 5451).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan