Maaltijdservice Sint Hubert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint Hubert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sint Hubert? Via onze tool doorzoekt u overzichtelijk diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,60 per gerecht. Genieten van Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen en Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Sint Hubert beschikt u over uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMill en Sint Hubert
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5454
PrijsindicatieVanaf €6,6
Maaltijd suggestieStamppot andijvie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Sint Hubert

We zien meer en meer maaltijdservices in Sint Hubert. We hebben het over grote maaltijdbezorgers als Diepvriesman of Albert Heijn. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende organisaties en wijkrestaurants. Iedere leverancier hanteert een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze website kan u de aanbieders overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Sint Hubert? Geen probleem! Legio maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en vitamines intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint Hubert. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste bedrijven beschikken over een extra boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor krijgt men probleemloos de boodschappen zoals chocolade of havervlokken. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sint Hubert

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sint Hubert? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Stamppot Witlof met gehakt en Stamppot prei met roomkaas. Verderop ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Lees ook verder over: Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
Zorggroep – BekkershuisDeken Baekersstraat 835482 JDSchijndel
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
Keurslager AntonisMeiveld 855501 KDVeldhoven
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint Hubert voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot Zuurkool met appel is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Reepjes kippenvlees in jus bestelt u vanaf €5,55.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rozenbottelsoep, een gezonde salade en een dessert als Crema catalana als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Mill en Sint Hubert. Meer hierover is beschikbaar op www.gemeente-mill.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Gegevens

Voorbeelden van maaltijden

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Runderhachee met rode kool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sint Hubert bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services geven een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 20 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Rundersaucijs in jus of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Op die manier krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Sint Hubert. Deze regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Sint Hubert maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.gemeente-mill.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 5454).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan