Maaltijdservice Sint-Oedenrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Oedenrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Oedenrode? Door middel van onze vergelijker bekijkt u overzichtelijk verschillende bedrijven in de buurt. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,20 per keer. Ouderwets genieten van Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel of Gestoofde wortel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Sint-Oedenrode beschikt u over verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMeierijstad
Netnummer0411 (+31411)
Postcode5491
PrijsindicatieVanaf €6,68
Maaltijd suggestieEendenvlees in zoetzure saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Sint-Oedenrode

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Sint-Oedenrode. We hebben het over belangrijke services als Freasy en/of Ekonoom. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie heeft weer een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze pagina kunt u derhalve de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Sint-Oedenrode? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Oedenrode. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Diverse bedrijven hebben ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Op die manier bestelt men moeiteloos broodnodige boodschappen als afbak croissants naturel of hopjesvla. Niet zelden gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sint-Oedenrode

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Sint-Oedenrode? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei maaltijdservices die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eetpatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot prei met roomkaas of Scholfilet met kerrieroom uit de oven. Verderop ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig gezonde maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
Zorggroep – BekkershuisDeken Baekersstraat 835482 JDSchijndel
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
Keurslager AntonisMeiveld 855501 KDVeldhoven
SPAR WalterKruisstraat 35502 JAVeldhoven
SWOVEBurgemeester van Hoofflaan 705503 BRVeldhoven
Dé MaaltijdserviceDe Run 54035504 DGVeldhoven
ZuidZorg WijkzorgDe Run 56015504 DKVeldhoven
RSZK – MerefeltParklaan 25504 GBVeldhoven
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Oedenrode voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderstoofpotje met stamppot hutspot wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groentensoep met gehaktballen kan je kopen vanaf €4,25.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes kunt u al bestellen vanaf €5,9.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ramen, een extra salade en voor de volledigheid een Yoghurt/perzik mousse om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Meierijstad. Meer details is beschikbaar op www.meierijstad.nl. Of klik door voor meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Stats & Facts

Tips voor maaltijden

 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Kip piri piri, pilav rijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sint-Oedenrode aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners hanteren een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men moeiteloos opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Stroganoff du chef en Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. De warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Het betreft iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Sint-Oedenrode. Een subsidie heeft als voordeel:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder West, Centrum, Oost, Wijbosch, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant, Olland, Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Erp, Keldonk, Boerdonk.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Sint-Oedenrode maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.meierijstad.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5490, 5491, 5492).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan