Maaltijdservice Schijndel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schijndel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Schijndel? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u snel en simpel verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,30 per maaltijd. Smullen van Erwtensoep met rookworst en Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Schijndel geniet u van vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMeierijstad
Netnummer073 (+3173)
Postcode5481
PrijsindicatieVanaf €6,67
Maaltijd suggestieMacaronischotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Schijndel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Schijndel. We hebben het over erkende leveranciers als Regiomeal of Etume. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij interessante partijen en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft weer een “eigen” keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via www.seniorenmaaltijd.nl kan u de firma’s rustig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Schijndel? Dat is niet erg! Meer en meer maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schijndel. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal firma’s hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor ouderen. In dat geval koop u probleemloos de supermarktartikelen als desembrood rogge en stroopwafels. Veelal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schijndel

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Schijndel? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Scholfilet met kerrieroom uit de oven of Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. Verderop tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Lees ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
Zorggroep – BekkershuisDeken Baekersstraat 835482 JDSchijndel
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
Keurslager AntonisMeiveld 855501 KDVeldhoven
SPAR WalterKruisstraat 35502 JAVeldhoven
SWOVEBurgemeester van Hoofflaan 705503 BRVeldhoven
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schijndel voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Witlof ovenschotel bestelt u vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipfilet in piri piri saus wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Stamppot boerenkool is er al vanaf €7,2.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Knoflooksoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Pap achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Meierijstad. Meer daarover treft u op www.meierijstad.nl. Bekijk ook meer informatie over Dieetmaaltijden.

Feiten

Suggesties van maaltijden

 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Babi ketjap, mihoen goreng

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Schijndel regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welke vorm van een maaltijdservice matcht met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire dienstverleners stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. Het eten wordt vaak bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 20 maaltijden. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Gekarameliseerde witlof of Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie. Daardoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Schijndel. Uw subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals West, Centrum, Oost, Wijbosch, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant, Olland, Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Erp, Keldonk, Boerdonk.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Schijndel maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.meierijstad.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de opties in de gemeente (postcodegebied 5480, 5481, 5482).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan