Maaltijdservice Vlist

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vlist voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vlist? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u probleemloos diverse bezorgdiensten in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,10. Genieten van Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen en Stamppot boerenkool met worst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in Vlist hebt u toegang tot heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
Netnummer0182 (+31182)
Postcode2855
PrijsindicatieVanaf €5,53
Maaltijd suggestieGebonden mosterdsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Vlist

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Vlist. Neem bijv. grote partijen als Vers voor Thuis of Culinair Kommers. Ook in deze plaats zelf zien we verschillende aanbieders en wijkrestaurants. Elke organisatie onderscheidt zich door zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze tool kan u daardoor de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel dan eerst een proefpakket. Heeft u specifieke wensen als onder andere zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Vlist? Dat is niet erg! Meer en meer maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vlist. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders voorzien in een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt u direct de boodschappen zoals toiletpapier of ontbijtspek. Normaal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Vlist

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Vlist? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Verderop tonen wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs uitstekende maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BoereHoogstraat 1162851 BJHaastrecht
Menuservice Van Der WeijdenKleine Haven 22851 AZHaastrecht
Groene Hart MaaltijdserviceNijverheidsweg 5e2821 ATStolwijk
SWOBV: Maaltijden voor thuisBurgemeester Huijbrechtstraat 22861 DABergambacht
SPAR AmmerstolAchterweg 362865 XEAmmerstol
Slagerij LoomanHaven 582871 CPSchoonhoven
SPAR SchmitzDoelenplein 102871 CVSchoonhoven
BuurtzorgHavenstraatse Wal 452871 ENSchoonhoven
De Zellingen MaaltijdserviceTsjaikovskistraat 12901 HMCapelle aan den IJssel
Grand Café RozenburchtNieuwe Laan 202902 BWCapelle aan Den IJssel
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlist voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs heeft te maken met elementen als het bedrijf, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Pastaschotel: kip met broccoli is er al vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is er al voor €5,5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten is er al vanaf €6,2.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Erwtensoep, een extra salade en voor de volledigheid een Vruchtensalade achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Krimpenerwaard. Meer details bekijkt u op www.krimpenerwaard.nl. Lees ook verder over Van Smaak.

Feiten

Maaltijden suggesties

 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Pittige sperzieboontjes
 • Visburger met groenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Vlist regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor type thuismaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten en Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Vlist. De voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven.
 • Korting op maaltijden aan huis van een verstrekker waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Vlist maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.krimpenerwaard.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 2855).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan