Maaltijdservice Gouderak

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gouderak voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gouderak? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u snel en simpel verschillende leveranciers die aan huis leveren. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,00 per persoon. Genieten van Venkelsoep met dille of Gestoofde spitskool? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Gouderak ontvangt u heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
Netnummer0182 (+31182)
Postcode2831
PrijsindicatieVanaf €5,51
Maaltijd suggestieDonkey Kicks Chicken

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten augustus 2022

Senioren maaltijdservice in Gouderak

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Gouderak. Neem interessante maaltijdbezorgers als Thuisgekookt.nl en HelloFresh. Maar ook lokaal zijn er uitstekende organisaties en verswinkels. Elke leverancier hanteert z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. Seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een goedkoop proefpakket. Spelen er voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Gouderak? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden ze gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en vitamines ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gouderak. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers hebben ook een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier koop men direct de boodschappen zoals afbak croissants naturel en leverworst. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gouderak

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van heerlijke diepvriesmaaltijd in Gouderak? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn allerlei menu’s die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Hieronder ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u heel voordelig complete maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Lees ook verder over: Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Groene Hart MaaltijdserviceNijverheidsweg 5e2821 ATStolwijk
BuurtzorgArmstronglaan 252811 SPReeuwijk
Slagerij UlteeMiddenmolenplein 942807 GZGouda
Menuservice Van Der WeijdenKleine Haven 22851 AZHaastrecht
Keurslager BoereHoogstraat 1162851 BJHaastrecht
SWOBV: Maaltijden voor thuisBurgemeester Huijbrechtstraat 22861 DABergambacht
SPAR AmmerstolAchterweg 362865 XEAmmerstol
Slagerij LoomanHaven 582871 CPSchoonhoven
SPAR SchmitzDoelenplein 102871 CVSchoonhoven
BuurtzorgHavenstraatse Wal 452871 ENSchoonhoven
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Gouderak voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt samengesteld door zaken als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Bami goreng speciaal, kip in satésaus is er al vanaf €4,7.
 • Vriesverse maaltijd als Aspergesoep met zalm is beschikbaar vanaf €3,55.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Rundergehaktbal met jus en hutspot kan je kopen vanaf €6,35.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Paprikasoep, een stukje fruit en een toetje als Anmitsu na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Krimpenerwaard. Overige informatie leest u op www.krimpenerwaard.nl. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesman.

Stats & Facts

Maaltijd voorbeelden

 • Kippensoep met vermicelli
 • Omelet in champignonsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Tomatensoep met prei vg
 • Varkens-groenteschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Gouderak regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in augustus 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Pannenkoeken met appelvulling of Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij gerechten maaltijden elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO augustus 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Gouderak. Een voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een leverancier waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Gouderak maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.krimpenerwaard.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 2830, 2831).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan