Maaltijdservice Haastrecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haastrecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Haastrecht? Middels www.seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u eenvoudig diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,90 per keer. Ouderwets genieten van Hamlapje in jus of Spinaziestamppot, omelet? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Haastrecht geniet u van heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
Netnummer0182 (+31182)
Postcode2850
PrijsindicatieVanaf €5,52
Maaltijd suggestieKlapstuk met hutspot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Haastrecht

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Haastrecht. Denk aan grote partijen als Apetito en HelloFresh. Maar ook lokaal zijn er uitstekende instellingen en slagerijen. Iedere aanbieder heeft zo een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze website kan u daardoor de organisaties eenvoudig op een rijtje zetten. Het selecteren van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Haastrecht? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haastrecht. Perfect voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste services bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor koop u moeiteloos de supermarktartikelen als tomaten of tomaten. Normaliter gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haastrecht

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Haastrecht? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een leverancier die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn flink wat menu’s die mogelijk matchen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Penne pesto, kip, groene groenten of Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. Onderstaand ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij UlteeMiddenmolenplein 942807 GZGouda
Het BruisnestBlekerssingel 782806 ADGouda
Slagerij van der GeestGildenburg 822804 VKGouda
BuurtzorgArmstronglaan 252811 SPReeuwijk
Groene Hart MaaltijdserviceNijverheidsweg 5e2821 ATStolwijk
Menuservice Van Der WeijdenKleine Haven 22851 AZHaastrecht
Keurslager BoereHoogstraat 1162851 BJHaastrecht
SWOBV: Maaltijden voor thuisBurgemeester Huijbrechtstraat 22861 DABergambacht
SPAR AmmerstolAchterweg 362865 XEAmmerstol
Slagerij LoomanHaven 582871 CPSchoonhoven
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haastrecht voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door zaken als de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Spaghetti, tonijn, kappertjes is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook is er al voor €4,85.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,45.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Vermicellisoep, een stukje fruit en een dessert als Soesje om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Krimpenerwaard. Meer details is beschikbaar op www.krimpenerwaard.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Vers aan tafel.

Cijfers en feiten

Maaltijden suggesties

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Vissticks met groenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Haastrecht aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en geef de voorkeur door. Let goed op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden veelal geleverd door een regionale bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 gerechten. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 70+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Soms is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree en Varkensvlees in saus. Zodoende kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Haastrecht. Deze voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Haastrecht maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.krimpenerwaard.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 2808, 2850, 2851).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan