Maaltijdservice Schoonhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schoonhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Schoonhoven? Door middel van onze tool bekijkt u supersnel diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,45 per maal. Flink uitpakken met Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie en Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Middels de maaltijdservice in Schoonhoven profiteert u van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
Netnummer0182 (+31182)
Postcode2871
PrijsindicatieVanaf €5,56
Maaltijd suggestieBami, quorn, satésaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Schoonhoven

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Schoonhoven. We hebben het over belangrijke aanbieders als Mealhero en/of Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal ontstaan er prima instellingen en verswinkels. Iedere organisatie wordt bestempeld door zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de leveranciers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er bepaalde wensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Schoonhoven? Ook dan bent u welkom! Steeds meer maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schoonhoven. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor senioren. Hierdoor bestelt u moeiteloos broodnodige boodschappen als leverworst en snijworst. Normaal gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schoonhoven

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Schoonhoven? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit meerdere soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en diëten/allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Aspergesoep met zalm of Stamppot Boerenkool met rookworst. Hieronder tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR AmmerstolAchterweg 362865 XEAmmerstol
SWOBV: Maaltijden voor thuisBurgemeester Huijbrechtstraat 22861 DABergambacht
Keurslager BoereHoogstraat 1162851 BJHaastrecht
Slagerij LoomanHaven 582871 CPSchoonhoven
SPAR SchmitzDoelenplein 102871 CVSchoonhoven
BuurtzorgHavenstraatse Wal 452871 ENSchoonhoven
De Zellingen MaaltijdserviceTsjaikovskistraat 12901 HMCapelle aan den IJssel
Grand Café RozenburchtNieuwe Laan 202902 BWCapelle aan Den IJssel
HSB de VijverhofReigerlaan 2512903 LJCapelle aan Den IJssel
De ZellingenMeeuwensingel 1a2903 TACapelle aan den IJssel
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schoonhoven voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de organisatie, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Tomatensoep met balletjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree is er al voor €4,15.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Vissoep, extra groenten en om het compleet te maken Vlaflip als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Krimpenerwaard. Meer daarover bekijkt u op www.krimpenerwaard.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Proefpakket.

Kerngegevens

Maaltijd voorbeelden

 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Grootmoeders kippannetje
 • Varkensprocureur in jus
 • Zalmfilet in botersaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Schoonhoven regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en maak een keuze. Kijk goed na de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. Uw bestelling wordt in algemene zin geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 15 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus of Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta. Hiermee kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om thuishulp bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Schoonhoven. De ontvangen voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een bezorgdienst waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Schoonhoven maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.krimpenerwaard.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 2870, 2871, 2872).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan