Maaltijdservice Bergambacht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bergambacht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bergambacht? Middels deze website ontdekt u supersnel verschillende bezorgdiensten in de buurt. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,70. Aan tafel voor Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm en Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdservice in Bergambacht geniet u van smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
Netnummer0182 (+31182)
Postcode2861
PrijsindicatieVanaf €5,54
Maaltijd suggestieGebonden tomatensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Bergambacht

Er zijn nogal wat maaltijdservices in Bergambacht. Neem bijv. populaire maaltijdbezorgers als Regiomeal of Chef Martin. Echter, ook heel lokaal ontstaan er uitstekende partijen en slagerijen. Elke leverancier heeft weer z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Bergambacht? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bergambacht. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel leveranciers hebben ook een praktische boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval koop men eenvoudig verse of handige boodschappen als huishoudelijke artikelen of kaas extra belegen blaarkop. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bergambacht

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bergambacht? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit velerlei opties die mogelijk passen bij uw eisen en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree en Tortellini gevuld met kaas. Hieronder ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u zeer goedkoop smaakvolle maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast contract. Lees ook verder over: Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BoereHoogstraat 1162851 BJHaastrecht
Menuservice Van Der WeijdenKleine Haven 22851 AZHaastrecht
Groene Hart MaaltijdserviceNijverheidsweg 5e2821 ATStolwijk
SWOBV: Maaltijden voor thuisBurgemeester Huijbrechtstraat 22861 DABergambacht
SPAR AmmerstolAchterweg 362865 XEAmmerstol
Slagerij LoomanHaven 582871 CPSchoonhoven
SPAR SchmitzDoelenplein 102871 CVSchoonhoven
BuurtzorgHavenstraatse Wal 452871 ENSchoonhoven
De Zellingen MaaltijdserviceTsjaikovskistraat 12901 HMCapelle aan den IJssel
Grand Café RozenburchtNieuwe Laan 202902 BWCapelle aan Den IJssel
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergambacht voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is er al vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne pesto, kip, groene groenten is er al voor €5,45.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen bestelt u vanaf €7,05.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kokos-bonensoep, een gezonde salade en een toetje als Hemelse modder als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Krimpenerwaard. Overige informatie treft u op www.krimpenerwaard.nl. Lees ook verder over Albert Heijn.

Stats & Facts

Tips voor maaltijden

 • Stukjes rundvlees in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gekarameliseerde witlof
 • Eieromelet in kaassaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bergambacht aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Meestal is dat mogelijk door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De thuismaaltijden worden in algemene zin geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsTomatensoep en Rode kool met appel. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Veel ouderen of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan steun bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Bergambacht. De beschikbare tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven.
 • Korting op thuismaaltijden van een partij waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Bergambacht maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.krimpenerwaard.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 2860, 2861).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan