Maaltijdservice Haringhuizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haringhuizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Haringhuizen? Middels de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u moeiteloos verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,90 p.p. Aanschuiven voor Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Haringhuizen beschikt u over de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1769
PrijsindicatieVanaf €6,41
Maaltijd suggestieKerriesoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Haringhuizen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Haringhuizen. Neem bijv. grote leveranciers als Van Marle of Gooise Tafel. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende aanbieders en restaurants. Iedere partij heeft zo een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de firma’s op uw gemak op een rijtje zetten. Het selecteren van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Spelen er dieetwensen als eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Haringhuizen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

  • Verse seizoens ingrediënten
  • De lekkerste seizoensgerechten
  • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

  • Tot half jaar houdbaar
  • Eenvoudig op te warmen
  • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haringhuizen. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

  • Vanuit de pan op het bord
  • 100% vers
  • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse bezorgers beschikken over een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor krijgt u gelijk praktische of verse producten als bananen en peren. In algemene zin gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

  • Niet meer naar de supermarkt
  • Alles aan huis bezorgd
  • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haringhuizen

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Haringhuizen? Of prefereert u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene opwarmmaaltijden die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Onderstaand ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Lees ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haringhuizen voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

  • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Boerenkool met rookworst is beschikbaar vanaf €6,2.
  • Diepvriesmaaltijd als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €3,85.
  • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,75.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Ciorbă, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Chocolade ijs na. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Hollands Kroon. Aanvullende info kunt u vinden op www.hollandskroon.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Stats & Facts

Voorbeelden van maaltijden

  • Verse worst in jus
  • Sukadelapje in jus
  • Witlof ovenschotel
  • Rundvlees in saus
  • Knoflookgarnalen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Haringhuizen regelen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Check als eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd past bij uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

    Vergelijk aangeraden aanbieders en kies er een. Let goed op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    De populaire maaltijd-verzorgers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

  4. Vaste levermomenten

    Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. Het eten wordt niet zelden geleverd door een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen en Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Hierdoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Haringhuizen. De voorziening biedt goede ondersteuning voor:

  • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
  • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Haringhuizen maaltijdbezorging.
  • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.hollandskroon.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1769).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan