Maaltijdservice Putte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Putte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Putte? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vindt u probleemloos diverse bezorgdiensten in de buurt. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,60. Flink uitpakken met Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Nasi Indisch rundvlees? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijdservice in Putte smult u weer van de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
Netnummer0164 (+31164)
Postcode4645
PrijsindicatieVanaf €6,94
Maaltijd suggestieJumping Jack Salmon

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Putte

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Putte. U kunt denken aan grote services als Van Marle en/of Vers Voor Thuis. Ook in deze plaats zelf zijn er prima aanbieders en restaurants. Elke service heeft weer een “eigen” menu en voorwaarden. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bedrijven gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Putte? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Putte. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders beschikken over een handige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt u zonder moeite praktische of verse producten als koffiepads of leverkaas. In algemene zin zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Putte

Gaat uw interesse uit naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Putte? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Flensjes met fruit. Onderstaand ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop de lekkerste maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Putte voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs heeft te maken met elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree bestelt u vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen is er al voor €4,25.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Juliennesoep, extra groenten en voor de volledigheid een Soesje om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Woensdrecht. Meer informatie leest u op www.woensdrecht.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Informatie

Maaltijd ideeën

 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Zalm in dillesaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Putte aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor type ouderenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele aanbieders hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden standaard tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Lamsvlees in saus en Kipfilet met stroganoffsaus, bloemkool met bechamelsaus-kerrie en gekookte aardappelschijfjes. Zodoende zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. We hebben het over thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Putte. Een tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Putte maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.woensdrecht.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4645).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan