Maaltijdservice Ossendrecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ossendrecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ossendrecht? Aan de hand van onze vergelijker vergelijkt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,55 per persoon. Genieten van Hutspot, hachee of Rookworst met stamppot zuurkool? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Ossendrecht profiteert u van gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
Netnummer0164 (+31164)
Postcode4641
PrijsindicatieVanaf €6,93
Maaltijd suggestieKip Andorra schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Ossendrecht

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Ossendrecht. U kunt denken aan grote bedrijven als Uitgekookt en/of Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en voorwaarden. Middels onze vergelijker kunt u de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met dieetwensen als o.a. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Ossendrecht? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ossendrecht. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste bezorgers hebben ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hiermee krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals komijnekaas en druiven. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ossendrecht

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ossendrecht? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat soorten maaltijden die mogelijk rijmen met uw situatie en eetpatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Couscous, kip, mergueze worst. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u zeer goedkoop heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Keurslagerij LittooijRaadhuisplein 294671 DADinteloord
SPAR de BergAchterstraat 52-544675 BXSt. Philipsland
SPAR MaaltijdserviceSchoolstraat 24681 BKNieuw Vossemeer
Keurslager GeilingsTerreplein 64691 AATholen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ossendrecht voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Een pizza hawai vindt u vaak al vanaf €4,1.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Pannenkoeken met appelvulling is er al vanaf €6,65.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Tom yum, extra groenten en om het compleet te maken Aardbeien ijs om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Woensdrecht. Meer details kunt u teruglezen op www.woensdrecht.nl. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Woensdrecht
 • Regionummer: 0164 (+31164)
 • Centrale postcode: 4641
 • Veel gezochte wijk: Hoogerheide

Voorbeelden van maaltijden

 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Verse fruitsalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ossendrecht aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk soort opwarmmaaltijd past bij uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en kies een geschikte. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. Uw bestelling wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 15 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng of Kip, sperziebonen, aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Ossendrecht. Deze subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder meer Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een service waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Ossendrecht maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.woensdrecht.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4640, 4641).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan