Maaltijdservice Hoogerheide

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoogerheide voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hoogerheide? D.m.v. onze tool bekijkt u probleemloos diverse aanbieders die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,55 per maaltijd. Flink uitpakken met Viergroentenstamppot, gehaktbal of Stoofpotje peer, rundvlees en puree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Hoogerheide geniet u van ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
Netnummer0164 (+31164)
Postcode4631
PrijsindicatieVanaf €6,91
Maaltijd suggestieSpinazie a la creme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Hoogerheide

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Hoogerheide. U kunt denken aan belangrijke maaltijdbezorgers als Vers aan tafel en PLUS. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich allerlei leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere partij wordt gekenmerkt door een heel eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kan u de bezorgdiensten probleemloos op een rijtje zetten. Het kiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Hoogerheide? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoogerheide. Perfect voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel organisaties beschikken over een praktische boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor haalt men direct de supermarktartikelen als tofu naturel of snijworst. In algemene zin kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hoogerheide

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Hoogerheide? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit talloze opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Ertwensoep met rookworst en Stamppot Zuurkool met appel. Hieronder ontdekt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden met lekker veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
Culinair KommersVoltweg 34631 SRHoogerheide
Maaltijddienst SteenbergenFabrieksdijk 64651 BRSteenbergen
BuurtzorgDorpsstraat 304661 HPHalsteren
Keurslager van der ZandeDorpsstraat 1744661 HVHalsteren
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoogerheide voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Tomatensoep met balletjes bestelt u vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Chinese tomatensoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Banaan ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Woensdrecht. Meer hierover leest u op www.woensdrecht.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijd voorbeelden

 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Rundvlees in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hoogerheide regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie maaltijdservice in lijn is met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de populaire aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende aanbieders werken met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt vaak tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus. Op die manier zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Hoogerheide. De voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Hoogerheide maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.woensdrecht.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 4630, 4631, 4641).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan