Maaltijdservice Heveadorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heveadorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Heveadorp? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u overzichtelijk verschillende services die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,80. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen en Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Heveadorp smult u weer van ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteRenkum
Netnummer026 (+3126)
Postcode6869
PrijsindicatieVanaf €5,44
Maaltijd suggestieRundersaucijs in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Heveadorp

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Heveadorp. Neem grote leveranciers als Royal Foods of De Familiebox. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor allerlei initiatieven en speciale eetpunten. Elke optie biedt een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij Seniorenmaaltijd.nl kan u de bedrijven op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Heveadorp? Er is gelukkig een alternatief. Veel maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heveadorp. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Op die manier krijgt men zonder moeite praktische of verse producten als rauwe ham of leverworst. Vaak gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heveadorp

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Heveadorp? Of heeft u liever de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn velerlei magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst of Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix. Hieronder ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Lees ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Van de Graaf MaaltijdserviceUtrechtseweg 626866 CMHeelsum
BuurtzorgUtrechtseweg 476866 CJHeelsum
SPAR MaaltijdserviceUtrechtseweg 456866 CJHeelsum
Keurslagerij BuddingDorpsstraat 586871 AMRenkum
Hulp Waar NodigKerkstraat 876871 BJRenkum
BuurtzorgEuropalaan 866871 BZRenkum
Maaltijdservice HeijmansBergerhof 666871 ZLRenkum
Restaurant De OranjerieWolfhezerweg 1016874 ADWolfheze
ZorgServiceThuisWolfhezerweg 120-96874 AWWolfheze
de BiesdelBiesdelselaan 896881 CDVelp
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heveadorp voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Boe­ren­kool­stoof met ei is er al voor €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Gemengde groenteschotel is beschikbaar vanaf €5,95.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Schaaldierensoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Clafoutis achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Renkum. Meer hierover kan u lezen op www.renkum.nl. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Renkum
 • (Net) nummer: 026 (+3126)
 • Hoofdpostcode: 6869
 • Veel gezochte wijk: Renkum

Maaltijd ideeën

 • Gebonden mosterdsoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Jumping Jack Salmon
 • Boerengehaktschotel
 • Parijse worteltjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Heveadorp bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Kersenpannenkoek of Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten draagt bij aan uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. U kunt denken aan steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Heveadorp. Uw tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Renkum, Oosterbeek, Doorwerth.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Heveadorp maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.renkum.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6869).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan