Maaltijdservice Oosterbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oosterbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Oosterbeek? Middels onze tool ontdekt u supersnel diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,65 p.p. Aanschuiven voor Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel en Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Oosterbeek hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteRenkum
Netnummer026 (+3126)
Postcode6861
PrijsindicatieVanaf €5,41
Maaltijd suggestieSlavink in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Oosterbeek

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Oosterbeek. Denk dan aan interessante leveranciers als Royal Foods of Etume. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor interessante initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder levert een eigen productaanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan eerst een proefpakket. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Oosterbeek? Er is een oplossing! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oosterbeek. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel firma’s hanteren ook een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Zo krijgt u snel broodnodige boodschappen als afbak croissants naturel of filet americain. Vaak gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oosterbeek

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Oosterbeek? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Kruudmoes met gortepap. Onderstaand treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgPlaza 196852 RLHuissen
Tafeltje Dekje StichtingWildzang 276852 JSHuissen
Stichting Tafeltje-Dekje HuissenHogewoerd 16a6851 EVHuissen
De GasterijeBackerstraat 216861 XROosterbeek
BuurtzorgPietersbergseweg 12 b6862 BVOosterbeek
SPAR MaaltijdserviceUtrechtseweg 456866 CJHeelsum
BuurtzorgUtrechtseweg 476866 CJHeelsum
Van de Graaf MaaltijdserviceUtrechtseweg 626866 CMHeelsum
Keurslagerij BuddingDorpsstraat 586871 AMRenkum
Hulp Waar NodigKerkstraat 876871 BJRenkum
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oosterbeek voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Kipfilet in piri piri saus wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen is er al voor €5,45.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes kan je kopen vanaf €7,15.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Uiensoep, een extra salade en iets lichts zoals Bitterkoekjes mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Renkum. Meer hierover bekijkt u op www.renkum.nl. Bekijk ook meer informatie over Jumbo.

Informatie

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Renkum
 • Regionummer: 026 (+3126)
 • Postcode: 6861
 • Lokale wijk: Renkum

Suggesties van maaltijden

 • Kipfilet mosterdsaus
 • Rundersaucijs in jus
 • Spinazie a la creme
 • Rode kool met appel
 • Gebakken kibbeling

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oosterbeek aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk soort thuismaaltijd rijmt met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele verstrekkers geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden gewoonlijk aan huis gebracht via een regionale bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 menu’s. Binnen het vriesvers-segment is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng en Kalkoen in witlofschotel met kaassaus. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld assistentie bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Oosterbeek. De subsidie biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Renkum, Oosterbeek, Doorwerth.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Oosterbeek maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.renkum.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6860, 6861, 6862).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan