Maaltijdservice Zwartemeer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwartemeer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Zwartemeer? Met behulp van deze pagina bekijkt u moeiteloos verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,85. Ouderwets genieten van Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie en Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Zwartemeer smult u weer van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
Netnummer0591 (+31591)
Postcode7894
PrijsindicatieVanaf €6,01
Maaltijd suggestieKipragout champignons

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Zwartemeer

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Zwartemeer. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als Van Smaak en PLUS. Maar ook in de buurt zien we uitstekende partijen en speciale eetpunten. Iedere service onderscheidt zich door z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de services eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Zwartemeer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwartemeer. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals zoetjes en havervlokken. In algemene zin gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zwartemeer

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Zwartemeer? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze bezorgmaaltijden die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Een pizza hawai en Pompoensoep met vermicelli. Op seniorenmaaltijd.nl treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgEemslandweg 707894 ADZwartemeer
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
SPAR KroezeKlemstrook 2a7894 CNZwartemeer
Sociaal Restaurant HoogeveenDekkerplein 17901 BZHoogeveen
Olden KinholtKemperstraat 27901 CBHoogeveen
Catering van ’t HoogeBrederoweg 377901 JLHoogeveen
Senas ZorgHoofdstraat 247901 JPHoogeveen
BuurtzorgBentinckslaan 20 A-37902 GGHoogeveen
SWWHet Haagje 1197902 LEHoogeveen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Zwartemeer voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Visschotel met wortel en gebakken aardappel is er al voor €5,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Visschotel met wortel en gebakken aardappel kunt u al bestellen vanaf €4,35.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Haaienvinnensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Vanille ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Emmen. Meer daarover kunt u vinden op www.emmen.nl. Bekijk ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Emmen
 • (Regio) nummer: 0591 (+31591)
 • Postcode: 7894
 • Wijk: Nieuw-Weerdinge

Tips voor maaltijden

 • Aspergesoep
 • Uiensoep
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zwartemeer aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De magnetronmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook en Javaanse kip met five-spices, kruidenrijst met doperwten. Op die manier zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om assistentie bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Zwartemeer. Een subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zwartemeer maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.emmen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 7894).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan