Maaltijdservice Barger-Compascuum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Barger-Compascuum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Barger-Compascuum? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een magnetronmaaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,45 per keer. Smullen van Kipfilet met stroganoffsaus, bloemkool met bechamelsaus-kerrie en gekookte aardappelschijfjes of Gestoofde peertjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Barger-Compascuum profiteert u van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
Netnummer0591 (+31591)
Postcode7884
PrijsindicatieVanaf €5,96
Maaltijd suggestieGebonden mosterdsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Barger-Compascuum

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Barger-Compascuum. Denk dan aan grote leveranciers als Uitgekookt en/of Easy Meal. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verscheidene aanbieders en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft weer een “eigen” productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Barger-Compascuum? Er is een oplossing! Nogal wat maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en vitamines intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Barger-Compascuum. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal firma’s bieden ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Zodoende bestelt u probleemloos verse of handige boodschappen als achterham of appelsap. Veelal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Barger-Compascuum

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Barger-Compascuum? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden vele menu’s die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs verse maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
BuurtzorgEemslandweg 707894 ADZwartemeer
SPAR KroezeKlemstrook 2a7894 CNZwartemeer
Sociaal Restaurant HoogeveenDekkerplein 17901 BZHoogeveen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Barger-Compascuum voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door aspecten als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Groenteburger, prei, aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes vindt u vaak al vanaf €3,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Klapstuk met hutspot is er al vanaf €5,65.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Venkelsoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Oranjevla achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Emmen. Meer informatie bekijkt u op www.emmen.nl. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.

Gegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Emmen
 • Regionummer: 0591 (+31591)
 • Centrale postcode: 7884
 • Wijk: Nieuw-Weerdinge

Maaltijd voorbeelden

 • Erwtensoep
 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Barger-Compascuum aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote verstrekkers geven een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Indisch gehaktbrood en Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen. Hiermee zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse senioren of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. We hebben het over assistentie bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Barger-Compascuum. Uw tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bezorgdienst waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Barger-Compascuum maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.emmen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 7884).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan