Maaltijdservice s Gravenmoer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in s Gravenmoer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in s Gravenmoer? Met behulp van onze tool bekijkt u probleemloos verschillende services die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,30. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm of Zalm in roomsaus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Via de maaltijdservice in s Gravenmoer beschikt u over uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDongen
Netnummer0162 (+31162)
Postcode5109
PrijsindicatieVanaf €5,62
Maaltijd suggestieRode kool met gehakt schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in s Gravenmoer

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de buurt van s Gravenmoer. Neem bijv. populaire partijen als Mealhero of EkoPlaza. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor prima leveranciers en restaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze vergelijker kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in s Gravenmoer? Geen probleem! Erg veel maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in s Gravenmoer. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders voorzien in een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor krijgt men zonder moeite belangrijke boodschappen als sinaasappels of filet americain. Gewoonlijk zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in s Gravenmoer

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in s Gravenmoer? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn diverse soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Op deze pagina ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Het VershoekskeCor van der Bokstraat 35111 VCBaarle-Nassau
ThebeSint Janstraat 65111 VRBaarle-Nassau
Keurslager MutsaersWilhelminaplein 155121 ESRijen
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in s Gravenmoer voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van zaken als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Spareribs met patat en salade kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rundvlees in basilicumsaus is beschikbaar vanaf €6,1.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Chinese tomatensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Kwark om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Dongen. Praktische info kan u lezen op www.dongen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Proefpakket.

Feiten

Maaltijd ideeën

 • Broccoli rollade schotel
 • Tomatensoep met prei vg
 • Heldere vermicellisoep
 • Vissticks met groenten
 • Klapstuk met hutspot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in s Gravenmoer aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices werken met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte services.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of email / internet. De gerechten worden dikwijls geleverd door een lokale leverancier in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 maaltijden. Bij vriesvers kunt u kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsVarkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Chili con carne, gehakt, rijst. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. U kunt denken aan hulp bij boodschappen doen en koken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening s Gravenmoer. Deze subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Dongen, ’s Gravenmoer.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje s Gravenmoer maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.dongen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5109).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan