Maaltijdservice Westbeemster

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westbeemster voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Westbeemster? Geholpen door onze tool vergelijkt u gemakkelijk verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,50 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipsaté en ei met bami goreng en Verse komkommersalade? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Westbeemster geniet u van complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeemster
Netnummer0299 (+31299)
Postcode1464
PrijsindicatieVanaf €5,41
Maaltijd suggestieGegrilde kippenpoot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Westbeemster

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die bezorgen in Westbeemster. Denk dan aan erkende partijen als Uitgekookt en Ekomenu. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier heeft weer z’n eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze pagina kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met voorkeuren als bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Westbeemster? Ook dan bent u welkom! Meer en meer maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westbeemster. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse aanbieders hanteren ook een extra boodschappenservice voor ouderen. Zodoende koop men gelijk verse of handige boodschappen als filterzakjes of vlokken. Normaliter gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westbeemster

Gaat uw interesse uit naar handige diepvriesmaaltijd in Westbeemster? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit veel verschillende type aanbieders die mogelijk passen bij uw gesteldheid en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Scholfilet met kerrieroom uit de oven of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Hieronder vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u extra voordelig voedzame maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Zorgcirkel – MiddelwijckPrinses Beatrixpark 541462 JNMiddenbeemster
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Westbeemster voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spinazie a la creme is beschikbaar vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot spinazie a la creme is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,75.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Pompoensoep, een extra salade en voor de volledigheid een Oranjevla na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Beemster. Meer informatie kunt u vinden op www.beemster.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Kant en klaar maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Beemster
 • (Regio) nummer: 0299 (+31299)
 • Centrale postcode: 1464
 • Wijk: Beemster

Maaltijden tips

 • Oosterse zalm
 • Preiroomsoep
 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Westbeemster aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type maaltijdservice aansluit op uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Bekijk met name het aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk geleverd door een vriendelijke bezorgservice in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 80+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie en Rode kool met gehakt schotel. Hiermee kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u deze besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Dit heeft te maken met steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Westbeemster. Een tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Beemster, Zuidoostbeemster.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Westbeemster maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.beemster.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 1464).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan