Maaltijdservice Middenbeemster

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Middenbeemster voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Middenbeemster? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u overzichtelijk verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,55 per persoon. Aanschuiven voor Macaroni met ham, kaas en tomatensaus of Chili sin carne? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Middenbeemster beschikt u over gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeemster
Netnummer0299 (+31299)
Postcode1462
PrijsindicatieVanaf €5,39
Maaltijd suggestieKipragout met Parijse wortelen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Middenbeemster

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Middenbeemster. We hebben het over interessante maaltijdbezorgers als Eet Smakelijk en Ekonoom. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van instellingen en restaurants. Ieder bedrijf heeft zo een “eigen” keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via Seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er speciale voorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Middenbeemster? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel thuismaaltijden voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Middenbeemster. Ideaal voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Diverse services bieden ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor krijgt u direct de supermarktartikelen als koffiepads of zoetwaren. Meestal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Middenbeemster

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Middenbeemster? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensen en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Tomatensoep met balletjes of Zalm in dillesaus. Onderstaand ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig complete maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – MiddelwijckPrinses Beatrixpark 541462 JNMiddenbeemster
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
Vlees & ZoVan Damplein 101448 NBPurmerend
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Middenbeemster voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Varkenslapje in jus kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Pureesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Yoghurt om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Beemster. Aanvullende info is beschikbaar op www.beemster.nl. Bekijk ook meer informatie over Koelvers maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Beemster
 • (Net) nummer: 0299 (+31299)
 • Postcodegebied: 1462
 • Lokale wijk: Beemster

Tips voor maaltijden

 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Wokgroenten
 • Tomatensoep
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Middenbeemster bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice klopt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. Vaak doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden dikwijls thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 25 gerechten. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Pilav of Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot. Hiermee kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Middenbeemster. Zo’n voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Beemster, Zuidoostbeemster.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Middenbeemster maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.beemster.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1462).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan