Maaltijdservice Zuidoostbeemster

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zuidoostbeemster voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zuidoostbeemster? D.m.v. onze tool treft u eenvoudig diverse aanbieders in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,85. Genieten van Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! D.m.v. de maaltijdservice in Zuidoostbeemster hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeemster
Netnummer0299 (+31299)
Postcode1461
PrijsindicatieVanaf €5,38
Maaltijd suggestieKippenvlees in kerriesaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2023

Senioren maaltijdservice in Zuidoostbeemster

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Zuidoostbeemster. We hebben het over interessante organisaties als Freasy en/of Coop. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende instellingen en slagerijen. Iedere organisatie biedt z’n eigen manier van bereiding en voorwaarden. Via Seniorenmaaltijd.nl kan u de firma’s overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval specifieke wensen als onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Zuidoostbeemster? Er kan meer dan u denkt! Flink wat maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zuidoostbeemster. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheideneservices bieden ook een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Zo bestelt u moeiteloos verse of handige boodschappen als karnemelk en volle melk. In de regel gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zuidoostbeemster

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zuidoostbeemster? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een service die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei magnetronmaaltijden die mogelijk matchen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Op deze pagina ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
Vlees & ZoVan Damplein 101448 NBPurmerend
De Tien Gemeenten – De VijverHoornselaan 111442 AAPurmerend
Zorgcirkel – MiddelwijckPrinses Beatrixpark 541462 JNMiddenbeemster
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Zuidoostbeemster voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door elementen als het bedrijf, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot prei met roomkaas is er al voor €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groentensoep met gehaktballen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Gehaktballen in uienjus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Koude vruchtensoep, een stukje fruit en een toetje als Taart om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Beemster. Meer informatie kan u lezen op www.beemster.nl. Lees ook verder over Diepvriesmaaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Beemster
 • Regionummer: 0299 (+31299)
 • Postcodegebied: 1461
 • Lokale wijk: Beemster

Maaltijden suggesties

 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Groentesoep
 • Gele rijst
 • Rookworst met stamppot boerenkool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zuidoostbeemster regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice matcht met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten aanbieders en kies er een. Let goed op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire services hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De gerechten worden doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in maart 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 20 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus en Gepofte aardappels. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. U kunt denken aan ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Zuidoostbeemster. Zo’n subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Beemster, Zuidoostbeemster.
 • Goedkope thuismaaltijden van een partij waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Zuidoostbeemster maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.beemster.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1461).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan