Maaltijdservice Noordbeemster

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noordbeemster voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Noordbeemster? Middels seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u moeiteloos verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,40 per persoon. Genieten van Prei-gehaktschotel of Bloemkoolsoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijdservice in Noordbeemster beschikt u over uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeemster
Netnummer0299 (+31299)
Postcode1463
PrijsindicatieVanaf €5,4
Maaltijd suggestieGepaneerde kipschnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Noordbeemster

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Noordbeemster. Denk dan aan populaire maaltijdbezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl en PLUS. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij tal van leveranciers en slagerijen. Iedere organisatie heeft zo z’n eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten probleemloos tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde voorkeuren als vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Noordbeemster? Er is een oplossing! Veel maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noordbeemster. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hanteren ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Zo krijgt u zonder moeite belangrijke boodschappen als cake of desembrood rogge. Meestal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Noordbeemster

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in Noordbeemster? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop opties die mogelijk aansluiten op uw wensenlijstje voedingspatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Verderop bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Lees ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Zorgcirkel – MiddelwijckPrinses Beatrixpark 541462 JNMiddenbeemster
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Noordbeemster voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Tomatensoep met balletjes kan je kopen vanaf €3,75.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Gepaneerde kipnuggets bestelt u vanaf €6,55.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Erwtensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Roomijs als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Beemster. Meer hierover kunt u vinden op www.beemster.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Informatie

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Beemster
 • (Net) nummer: 0299 (+31299)
 • Postcodegebied: 1463
 • Veel gezochte wijk: Beemster

Maaltijden suggesties

 • Kaaskroketjes
 • Appelcompote
 • Savooiekool
 • Aspergesoep
 • Rode bieten met een speklap en jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Noordbeemster bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men supersnel opnieuw bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd door een vertrouwde bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 30 gerechten. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 90+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Ossestaartsoep of Procureur lapje met prei a la crème en aardappel. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u deze besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Veel senioren of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Noordbeemster. De subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Beemster, Zuidoostbeemster.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Noordbeemster maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.beemster.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1463).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan