Maaltijdservice De Glind

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Glind voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in De Glind? Middels de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,95 per keer. Flink uitpakken met Schnitzel pepersaus of Rode bieten met een speklap en jus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in De Glind hebt u toegang tot uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieGelderland
GemeenteBarneveld
Netnummer0342 (+31342)
Postcode3794
PrijsindicatieVanaf €6,81
Maaltijd suggestieStoofpotje (rundvlees)

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in De Glind

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van De Glind. Denk aan populaire partijen als Freasy of Picnic. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verscheidene aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze tool kan u de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in De Glind? Er is een oplossing! Best veel maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

  • Ambachtelijk bereid
  • De lekkerste seizoensgerechten
  • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

  • Groot en voordelig inkopen
  • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
  • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Glind. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

  • Maaltijden warm aangeleverd
  • Mogelijke subsidie
  • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal firma’s hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor senioren. In dat geval bestelt men snel broodnodige boodschappen als falafel burger of koffiecreamer. In algemene zin kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

  • Niet afhankelijk van anderen
  • Geen zware boodschappen tillen
  • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in De Glind

Bent u op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in De Glind? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel mogelijkheden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kruudmoes met gortepap of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Onderstaand ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u zeer goedkoop verse maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
Keurslager JansenEuterpeplein 48A3816 NRAmersfoort
Keurslager BlomLeusderweg 1573818 ACAmersfoort
BuurtzorgJoannes Tolliusstraat 303818 NBAmersfoort
Grand Café BirkhovenSoesterweg 5333819 BAAmersfoort
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Glind voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Koelverse maaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,1.
  • Diepvriesmaaltijd als Stamppot Zuurkool met appel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,15.
  • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gehakt, prei, aardappelpuree bestelt u vanaf €5,5.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Dopewtensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Chocolademousse om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Barneveld. Meer informatie bekijkt u op www.barneveld.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesman.

Cijfers en feiten

  • Provincie: Gelderland
  • Gemeente: Barneveld
  • (Net) nummer: 0342 (+31342)
  • Centrale postcode: 3794
  • Wijk: Barneveld

Maaltijden tips

  • Varkensfilet in jus met koolraap
  • Pannekoeken met een gebakken ei
  • Vegetarische balletjes in saus
  • Tagliatelle, kip, paddestoelen
  • Spareribs met patat en salade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in De Glind aanvragen

  1. Inventariseer behoeftes

    Trek eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

  2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

    Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en kies er een. Check vooral het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Proefpakket bestellen

    De belangrijkste leveranciers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende services.

  4. Een vaste leverdag

    Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie of Slavink met andijvie a la crème gek aard jus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening De Glind. Een tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

  • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder meer Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld.
  • Goedkope maaltijden voor ouderen van een partij waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje De Glind maaltijdbezorging.
  • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.barneveld.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de opties in de gemeente (postcodegebied 3794).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan