Maaltijdservice Kwadijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kwadijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kwadijk? D.m.v. onze vergelijker treft u overzichtelijk verschillende services die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,40 per persoon. Smullen van Volkoren macaronischotel en Varkenslapje in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdservice in Kwadijk ontvangt u vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEdam-Volendam
Netnummer0299 (+31299)
Postcode1471
PrijsindicatieVanaf €5,42
Maaltijd suggestieGepaneerde kipnuggets

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Kwadijk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Kwadijk. We hebben het over grote aanbieders als Freasy of Wesselius maaltijden. Ook binnen de gemeente zijn er uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Elke organisatie onderscheidt zich door een heel eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze pagina kunt u de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Spelen er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Kwadijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

  • Altijd volledig vers
  • Optimaal behoud van smaak en geur
  • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

  • 1 levering per maand mogelijk
  • Gezond en lekker
  • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kwadijk. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

  • Warm thuisbezorgd
  • Mogelijke subsidie
  • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste leveranciers hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval haalt u gelijk verse of handige boodschappen als koeken of dranken. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

  • Minder afhankelijkheid van familie
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kwadijk

Gaat uw interesse uit naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Kwadijk? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit flink wat magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensenlijstje en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst of Zomerzuurkool met casselerrib. Hieronder treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Zorgcirkel – MiddelwijckPrinses Beatrixpark 541462 JNMiddenbeemster
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kwadijk voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

  • Koelverse maaltijd zoals Kippensoep met vermicelli is beschikbaar vanaf €5,3.
  • Vriesverse maaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst wordt al bezorgd vanaf €4,15.
  • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Andijvie stamppot met een gehaktbal bestelt u vanaf €6,1.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Komkommersoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Hangop als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Edam-Volendam. Meer details kunt u vinden op www.edam-volendam.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Maaltijdservice.

Belangrijke info

Maaltijden suggesties

  • Pasta Venetia
  • Garnalensoep
  • Groentensoep
  • Lekkerbekje
  • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Kwadijk bestellen

  1. Wat zijn de wensen?

    Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd aansluit op uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

  2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

    Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

  3. Een proefpakket nemen

    De bekende aanbieders geven een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

  4. Elke week een levering

    Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De menu’s worden altijd thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 100+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKippendijstukjes in satésaus, nasi goreng of Rookworst met rijk gevulde erwtensoep. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld thuishulp bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Kwadijk. De beschikbare tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

  • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede.
  • Voordelige maaltijden voor ouderen van een service waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Kwadijk maaltijdbezorging.
  • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.edam-volendam.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1471).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan