Maaltijdservice Ginnum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ginnum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ginnum? Door middel van deze pagina achterhaalt u snel en simpel diverse aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,95 per maal. Aan tafel voor Gebonden kerrie-champignonsoep en Kippenbout à la bonne femme? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdservice in Ginnum geniet u van verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteFerwerderadiel
Netnummer0519 (+31519)
Postcode9174
PrijsindicatieVanaf €6,72
Maaltijd suggestieKipfilet in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Ginnum

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Ginnum. U kunt denken aan erkende partijen als Van Marle en/of Ekomenu. Maar ook lokaal zien we allerlei instanties en verswinkels. Iedere aanbieder heeft weer z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze vergelijker kunt u de aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Ginnum? Er is gelukkig een alternatief. Legio maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ginnum. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere leveranciers hebben daarnaast een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo bestelt u direct broodnodige boodschappen als volle yoghurt en halfvolle yoghurt. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ginnum

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ginnum? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere magnetronmaaltijden die mogelijk matchen met uw situatie en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Onderstaand tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig verse maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Lees ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Interzorg GroepFoswerterstrjitte 719172 PSFerwert
SPAR MaaltijdserviceNije Buorren 5-99172 MZFerwert
BuurtzorgHoofdstraat 59172 MLFerwert
Pluz Zorg maaltijdserviceZonnedauw 79202 PEDrachten
Alphenaar de GroentespecialistZuidkade 339203 CMDrachten
Keurslager StornebrinkZuidkade 349203 CMDrachten
ComfortzorgZuidkade 889203 CPDrachten
De WarrenhoveDe Warren 89203 HTDrachten
De LauwersLauwers 169204 GXDrachten
BuurtzorgEems 369204 JXDrachten
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Ginnum voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Macaroni in tomatensaus, ham, kaas vindt u vaak al vanaf €6,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree bestelt u vanaf €5,6.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witlofsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Dame blanche ijs als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Ferwerderadiel. Overige informatie kunt u teruglezen op www.ferwerderadiel.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Apetito.

Belangrijke info

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Ferwerderadiel
 • (Net) nummer: 0519 (+31519)
 • Postcodegebied: 9174
 • Veel gezochte wijk: Bouwstreek

Maaltijden suggesties

 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Snijbonen

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ginnum bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort maaltijdservice past bij uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en kies een geschikte. Bekijk met name het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u supersnel nog een bestelling doen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De gerechten worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsHamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Kipfilet. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Het betreft steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Ginnum. De subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Bouwstreek, Zuidwest, Wijk 02.
 • Korting op thuismaaltijden van een partij waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Ginnum maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.ferwerderadiel.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9174).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan