Maaltijdservice Burdaard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Burdaard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Burdaard? D.m.v. deze website treft u snel en simpel verschillende bezorgdiensten in de buurt. Warm geleverd, of een magnetronmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,60 p.p. Aan tafel voor Macaroni-gehakt schotel of Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijdservice in Burdaard geniet u van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteFerwerderadiel
Netnummer0519 (+31519)
Postcode9112
PrijsindicatieVanaf €6,36
Maaltijd suggestieGehakt in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Burdaard

We zien meer en meer maaltijdservices in Burdaard. Denk dan aan grote leveranciers als Van Marle en/of Culinair Kommers. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van Seniorenmaaltijd.nl kan u de organisaties probleemloos op een rijtje zetten. Uitkomen bij een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Burdaard? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingswaarden beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Burdaard. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties hebben ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Hiermee bestelt men gelijk nuttige boodschappen zoals magere kwark of toiletpapier. Dikwijls kosteloos afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Burdaard

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Burdaard? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eventuele dieet. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Boe­ren­kool­stoof met ei en Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Verderop ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Riska warme maaltijd serviceEintemastrjitte 89104 EWDamwâld
SPAR DamwâldMûnewei 179104 CXDamwâld
Groenteman Wiebe En Betty VisserConradi-Veenlandstrjitte 189104 BNDamwâld
Zorggroep Pasana – De SkuleStationswei 129123 JZMetslawier
SPAR HerderOudbuurt 21-239145 SETernaard
SPAR ManjeStrandweg 29162 EVBallum
HekseketelTorenstraat 119163 HDNes
SuperinnesHoge Eggenweg 69163 JPNes
SPAR Klein VaarwaterKlein Vaarwaterweg 149164 MABuren
Vrouwe JakobaBadweg 49166 NJSchiermonnikoog
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Burdaard voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van onderdelen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Kippensoep met vermicelli kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gehaktballetjes in uienjus bestelt u vanaf €5,95.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bruinebonensoep, een extra salade en voor de volledigheid een Berlinerbol als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Ferwerderadiel. Praktische info leest u op www.ferwerderadiel.nl. Bekijk ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Ferwerderadiel
 • (Regio) nummer: 0519 (+31519)
 • Postcodegebied: 9112
 • Lokale wijk: Bouwstreek

Maaltijden suggesties

 • Runderlapje
 • Erwtensoep
 • Vissoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Speklapjes met jus en preistamppot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Burdaard bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Check vooral het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 gerechten. Bij vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gepaneerde varkensschnitzel of Beef Squats. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft thuishulp bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Burdaard. Uw regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Bouwstreek, Zuidwest, Wijk 02.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bezorgdienst waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Burdaard maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.ferwerderadiel.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9111, 9112).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan