Maaltijdservice Hollum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hollum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hollum? Via onze vergelijker achterhaalt u supersnel verschillende services in uw regio. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,15 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Bloemkoolsoep en Macaronischotel bolognese? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Hollum beschikt u over gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteAmeland
Netnummer0519 (+31519)
Postcode9161
PrijsindicatieVanaf €6,65
Maaltijd suggestieRunderhachee met rode kool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Hollum

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Hollum. U kunt denken aan grote aanbieders als Eet Smakelijk en/of Etume. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende instanties en wijkrestaurants. Iedere service hanteert een “eigen” aanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u daardoor de leveranciers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Is er sprake van voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Hollum? Er kan meer dan u denkt! Flink wat maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en vitamines in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hollum. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Veel services beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Op die manier krijgt u moeiteloos de boodschappen zoals schouderham en brood. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hollum

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hollum? Of heeft u liever vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene opties die mogelijk aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot Hutspot met worst en Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Onderstaand bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u extra voordelig vers bereidde maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Lees ook verder over: Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR HerderOudbuurt 21-239145 SETernaard
Zorggroep Pasana – De SkuleStationswei 129123 JZMetslawier
Riska warme maaltijd serviceEintemastrjitte 89104 EWDamwâld
SPAR ManjeStrandweg 29162 EVBallum
HekseketelTorenstraat 119163 HDNes
SuperinnesHoge Eggenweg 69163 JPNes
SPAR Klein VaarwaterKlein Vaarwaterweg 149164 MABuren
Vrouwe JakobaBadweg 49166 NJSchiermonnikoog
BuurtzorgHoofdstraat 59172 MLFerwert
SPAR MaaltijdserviceNije Buorren 5-99172 MZFerwert
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hollum voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt gevormd door factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Groentensoep met gehaktballen is er al vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €4,1.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes bestelt u vanaf €7,35.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Aardappelsoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Poffertjes na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Ameland. Meer informatie is beschikbaar op www.ameland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Ameland
 • (Net) nummer: 0519 (+31519)
 • Postcodegebied: 9161
 • Wijk: Wijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Wild Crunches
 • Kreeftensoep
 • Babi pangang
 • Runderlapje
 • Paëlla

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hollum aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Meestal kan dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd door een lokale leverancier in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kipfilet mosterdsaus en Spaghetti met broccoli. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Het gaat om ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Hollum. Uw voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een verstrekker waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Hollum maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.ameland.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9160, 9161).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan