Maaltijdservice Bornwird

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bornwird voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bornwird? Dankzij onze vergelijker treft u probleemloos verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,30 per keer. Ouderwets genieten van Bami goreng of Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Bornwird ontvangt u ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFriesland
GemeenteDongeradeel
Netnummer0519 (+31519)
Postcode9156
PrijsindicatieVanaf €6,64
Maaltijd suggestieRunderlever in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2023

Senioren maaltijdservice in Bornwird

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de omgeving van Bornwird. Neem grote bedrijven als Regiomeal en/of Jumbo. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie heeft zo zijn eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kan u daardoor de leveranciers snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Bornwird? Er is een oplossing! Veel thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bornwird. Perfect voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse bedrijven voorzien in een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier krijgt men snel praktische of verse producten als chocoladevla en dranken. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bornwird

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Bornwird? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden talloze magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensen en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Spareribs met patat en salade of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Onderstaand bekijkt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR HerderOudbuurt 21-239145 SETernaard
Zorggroep Pasana – De SkuleStationswei 129123 JZMetslawier
Riska warme maaltijd serviceEintemastrjitte 89104 EWDamwâld
SPAR ManjeStrandweg 29162 EVBallum
HekseketelTorenstraat 119163 HDNes
SuperinnesHoge Eggenweg 69163 JPNes
SPAR Klein VaarwaterKlein Vaarwaterweg 149164 MABuren
Vrouwe JakobaBadweg 49166 NJSchiermonnikoog
BuurtzorgHoofdstraat 59172 MLFerwert
SPAR MaaltijdserviceNije Buorren 5-99172 MZFerwert
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Bornwird voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Boe­ren­kool­stoof met ei bestelt u vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip kerrie ananas met risotto kan je kopen vanaf €3,85.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Nasi babi ketjap is beschikbaar vanaf €7,45.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Koninginnensoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Pistache ijs als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Dongeradeel. Meer details kunt u teruglezen op www.dongeradeel.nl. Op deze website leest u ook meer over Vloeibare maaltijden.

Belangrijke info

Maaltijden suggesties

 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Kip tandoori
 • Bami goreng
 • Pilav

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bornwird bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men supersnel een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dat via telefoon, via een menulijst, of via de website. De maaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 25 menu’s. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Soms is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel of Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie. Zodoende kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Bornwird. De beschikbare regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Dokkum, Metslawier, Ee – Zuidoost, Anjum – Noordoost, Oosternijkerk – Noordwest, Ternaard, Holwerd, Hantum.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Bornwird maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.dongeradeel.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9156).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan