Maaltijdservice Buren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Buren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Buren? Door middel van onze vergelijker ontdekt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten in uw regio. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per keer. Smullen van Maaltijdpoffertjes of Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in Buren hebt u toegang tot verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteAmeland
Netnummer0519 (+31519)
Postcode9164
PrijsindicatieVanaf €6,68
Maaltijd suggestieRunderlapje in champignonsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Buren

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Buren. Denk dan aan grote services als Thuisgekookt.nl of Culinair Kommers. Echter, ook heel lokaal zien we interessante aanbieders en zorginstellingen. Iedere partij levert z’n eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via Seniorenmaaltijd.nl kan u de aanbieders overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Buren? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

  • 100% dagvers
  • Optimaal behoud van smaak en geur
  • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

  • Groot en voordelig inkopen
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Buren. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

  • Direct na bereiding geleverd
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel aanbieders hebben ook een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier bestelt u snel praktische of verse producten als sinas of jonge kaas. Veelal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Vaste persoonlijke bezorger
  • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Buren

Bent u op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Buren? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een service gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit talloze thuismaaltijden die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Asperge beenham schotel of Kippensoep met vermicelli. Verderop ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR Klein VaarwaterKlein Vaarwaterweg 149164 MABuren
SuperinnesHoge Eggenweg 69163 JPNes
HekseketelTorenstraat 119163 HDNes
Vrouwe JakobaBadweg 49166 NJSchiermonnikoog
BuurtzorgHoofdstraat 59172 MLFerwert
SPAR MaaltijdserviceNije Buorren 5-99172 MZFerwert
Interzorg GroepFoswerterstrjitte 719172 PSFerwert
Pluz Zorg maaltijdserviceZonnedauw 79202 PEDrachten
Alphenaar de GroentespecialistZuidkade 339203 CMDrachten
Keurslager StornebrinkZuidkade 349203 CMDrachten
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Buren voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Koelverse maaltijd zoals Stamppot rucola met zongedroogde tomaten is beschikbaar vanaf €6,5.
  • Vriesverse maaltijd als Stamppot Hutspot met worst is er al voor €4,5.
  • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen kunt u al bestellen vanaf €6,55.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Gortepap achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Ameland. Meer daarover leest u op www.ameland.nl. Op deze website leest u ook meer over Tafeltje Dekje.

Stats & Facts

  • Provincie: Friesland
  • Gemeente: Ameland
  • Netnummer: 0519 (+31519)
  • Centrale postcode: 9164
  • Veel gezochte wijk: Wijk

Suggesties van maaltijden

  • Spekpannenkoek
  • Rundergoulash
  • Broccolisoep
  • Groentesoep
  • Kipfilet

Plaatsen in de buurt


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Buren aanvragen

  1. Wat zoekt u precies?

    Trek eerst na wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

    Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en selecteer er een. Check vooral het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    De meeste services geven een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

  4. Wekelijks bestellen

    Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men dagelijks opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden dikwijls bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 25 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool en Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Buren. Zo’n voorziening is een goede uitkomst voor:

  • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Wijk 00.
  • Korting op seniorenmaaltijden van een partij waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Buren maaltijdbezorging.
  • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.ameland.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9164).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan