Maaltijdservice Hulshorst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hulshorst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hulshorst? D.m.v. deze pagina bekijkt u supersnel verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,90 per keer. Flink uitpakken met Runderlever in saus of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Hulshorst hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieGelderland
GemeenteNunspeet
Netnummer0341 (+31341)
Postcode8077
PrijsindicatieVanaf €6,46
Maaltijd suggestieAndijviestamppot, speklapje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Hulshorst

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Hulshorst. Denk dan aan belangrijke organisaties als Van Marle of Marley Spoon. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei partijen en sociale voorzieningen. Elke optie wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de aanbieders probleemloos met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u specifieke wensen als onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Hulshorst? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

  • Klaargemaakt met verse ingrediënten
  • Net zo lekker als zelf koken
  • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

  • Maandenlang te bewaren
  • Kleine en grote porties
  • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hulshorst. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

  • Warm thuisbezorgd
  • Vaak subsidie mogelijk
  • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse leveranciers beschikken over een premium boodschappenservice voor senioren. Hierdoor koop u zonder moeite de supermarktartikelen als koffieroomcups en karnemelk. Normaliter zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

  • Volledig zelfstandig inkopen doen
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hulshorst

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Hulshorst? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere type aanbieders die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Kruudmoes met gortepap of Rode bieten met een speklap en jus. Verderop tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt een voor een lage prijs gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SeewendeHet Groene Portaal 18071 TPNunspeet
Het Venster – Open maaltijdenElburgerweg 158071 TANunspeet
Oma Jet & Tante MinaHullerweg 107-B8071 RNNunspeet
Zorgverlening Het BakenPostbus 108080 AAElburg
De VoordVeldbloemenlaan 258081 DLElburg
Van Asselt Maaltijden & CateringIndustriestraat 98081 HHElburg
WZU Veluwe – Jeanne d’ArcHertog Willemweg 38084 VPt Harde
Restaurant Hart van ThornspicThornspic 118085 BWDoornspijk
SPAR van PuttenOude Hogeweg 2A8085 PADoornspijk
Keurslager BosZuiderzeestraatweg 5608091 CVWezep
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hulshorst voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Koelverse maaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
  • Diepvriesmaaltijd als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook kunt u al laten bezorgen vanaf €4,45.
  • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst wordt al bezorgd vanaf €6,4.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Misosoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Pêche melba als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Nunspeet. Praktische info kunt u vinden op www.nunspeet.nl. Bekijk ook meer informatie over Van Smaak.

Kerngegevens

  • Provincie: Gelderland
  • Gemeente: Nunspeet
  • (Net) nummer: 0341 (+31341)
  • Postcode: 8077
  • Lokale wijk: Nunspeet

Maaltijden tips

  • Minestronesoep
  • Kervelroomsoep
  • Gehakt in jus
  • Foe yong hai
  • Linzensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Hulshorst bestellen

  1. Beschrijf uw voorkeuren

    Ga eerst na welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

  2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

    Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies er een. Bekijk met name het aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

  3. Een proefpakket nemen

    De bekende leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

  4. Wekelijks bestellen

    Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u elke dag nieuwe gerechten bestellen. Meestal is dat mogelijk per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Het eten wordt steeds vaker thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 25 maaltijden. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen en Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème. Op die manier zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Het betreft thuishulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Hulshorst. Uw tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

  • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Nunspeet, Elspeet-Vierhouten.
  • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een leverancier waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Hulshorst maaltijdbezorging.
  • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.nunspeet.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8077).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan